Κυριακή 17 Απριλίου 2016

«Φιάσκο» στην ΟΝΝΕΔ και δυσφορία Μητσοτάκη...



Σε φιάσκο εξελίχθηκε το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, καθώς εξαιτίας προβλημάτων η εκλογή μελών της κεντρικής επιτροπής, αλλά και τον συνέδρων της νεολαίας, άργησε χαρακτηριστικά να ξεκινήσει και ...
πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτο. Μετά την πολύωρη καθυστέρηση η πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέφραζε τον προβληματισμό και την οργή της.

Το πρόγραμμα προέβλεπε ότι η διαδικασία εκλογής θα ξεκινούσε το απόγευμα του Σαββάτο, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιήθηκε, ενώ οι κάλπες στήθηκαν αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Από το περιβάλλον του προέδρου του κόμματος μιλούν για ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ αφήνουν σαφείς αιχμές προς τον Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Οι κάλπες άνοιξαν, τελικά, αργά χθες το βράδυ, ενώ η ΟΝΝΕΔ, με μεταμεσονύχτια ανακοίνωση, σημείωνε ότι τα αποτελέσματα των εκλογών θα ανακοινωθούν την Κυριακή.

Σημειωτέον ότι τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και οι σύνεδροι της ΟΝΝΕΔ θα είναι εκείνοι που θα συμμετάσχουν στο 10ο τακτικό συνέδριο του κόμματος την επόμενη εβδομάδα.

Οξυγόνο για την Ελλάδα μας

Σήμερα, πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραβρέθηκε στην παρουσίαση του συνθήματος του 10ου τακτικού συνεδρίου του κόμματος δηλώνοντας: 

Η Νέα Δημοκρατία έχει μπει πια στην τελική ευθεία για το 10ο Τακτικό Εθνικό της Συνέδριο. Ένα  Συνέδριο, στο οποίο θα κάνουμε πράξη το αίτημα των φίλων και των μελών της Νέας Δημοκρατίας για μια «Νέα Δημοκρατία από την Αρχή».

Επιλέξαμε για σύνθημα του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου το «Οξυγόνο για την Ελλάδα μας».

Το οξυγόνο για να ξεφύγουμε από την ασφυξία που έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία.

Το οξυγόνο για να τολμήσουμε και πάλι να ονειρευτούμε την Ελλάδα μας έτσι όπως τη θέλουμε
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: