Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Εμείς σηκώναμε Γολγοθά και αυτοί έστηναν καριέρες…


Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης, απευθυνόμενος σε εκατοντάδες πολίτες που βρέθηκαν σε εκδήλωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην Πάτρα.
kastanidis
«Η κυβέρνηση Παπανδρέου παρέλαβε μία χειροβομβίδα που εξερράγη στα χέρια της. Αναλάβαμε ευθύνες που δεν μας αναλογούσαν. Δεν παίξαμε την χώρα στα ζάρια και δεν κοιτάξαμε το κομματικό και προσωπικό μας συμφέρον», είπε, θυμίζοντας με νόημα ότι όταν η κυβέρνηση Παπανδρέου σήκωνε μόνη της τον Σταυρό του Μαρτυρίου και ανέβαινε τον Γολγοθά, με μοναδικό γνώμονα τη σωτηρία της Πατρίδας, άλλοι έστηναν πολιτικές καριέρες πάνω σε αντιμνημονιακές κραυγές.
«Ήταν τότε που ο ‘αντιμνημονιακός’ κ.Σαμαράς περιφερόταν στα Ζάππειο (ξέρετε, αυτός που θα άλλαζε το μείγμα πολιτικής) και ο ‘επαναστάτης’ κ.Τσίπρας (ξέρετε, αυτός που έσκισε τα μνημόνια), μας αποκαλούσε προδότες», είπε, κατηγορώντας τους ότι ήταν αυτοί που έστησαν πολιτικές καριέρες με τις αντιμνημονιακές κορόνες τους…
Όσο για το σήμερα, ο πρώην υπουργός επέμεινε στην αναγκαιότητα ενός ολοκληρωμένου, προοδευτικού και μεταρρυθμιστικού σχεδίου εξόδου από την κρίση, κάνοντας μάλιστα λόγο για … χρέος των προοδευτικών δυνάμεων να δώσουν ελπίδα και προοπτική στον λαό μας, γκρεμίζοντας τις παθογένειες του παρελθόντος.
Ακούει κανείς, εκεί, στην Κεντροαριστερά;
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: