Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Κατέθεσε τη μήνυση εναντίον της Γεροβασίλη ο Σαμαράς...



«Σε πανικό η αξιωματική αντιπολίτευση» απαντάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση εναντίον της Όλγας Γεροβασίλη κατέθεσε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς με αφορμή την ανακοίνωση της πρώτης για...
εμπλοκή του πεθερού του αδερφού του στη λίστα Λαγκάρντ.

Το ίδιο αναμένεται να κάνει και για την αγωγή, όταν λήξει η αποχή των δικηγόρων ενάντια στις προωθούμενες αλλαγές για το ασφαλιστικό.

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε κάνει γνωστό ότι «θα υποβάλει άμεσα μηνύσεις και αγωγές εναντίον της κυβερνητικής εκπροσώπου καθώς και των μέσων μαζικής ενημέρωσης («Παραπολιτικά», «Κουτί της Πανδώρας» και «Δημοκρατία») για όσα εν γνώσει τους, ψευδή και συκοφαντικά, έγραψαν και είπαν σε βάρος του» για offshore εταιρείες συγγενικών του προσώπων.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος είχε σχολιάσει το δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» υπογραμμίζοντας ότι «και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος».

«Σε πανικό η αξιωματική αντιπολίτευση»

Απάντηση για τη μήνυση έδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που αναφέρεται και στην μήνυση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. Γιώργο Κουμουτσάκο εναντίον της κυβερνητικής εκπροσώπου.

Καταδεικνύουν Τον πανικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στα αμείλικτα πολιτικά ερωτήματα στα οποία συνεχίζει να μην απαντά. Πρόκειται για πρωτοφανή ενέργεια ποινικοποίησης του δημόσιου λόγου και της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Στη σχετική ανακοίνωση το κυβερνών κόμμα τονίζει ότι η Ν.Δ. «ομολογεί την πολιτική του ενοχή τόσο για τη συγκάλυψη υποθέσεων φοροδιαφυγής, όσο και για τις σχέσεις του με σκοτεινά κυκλώματα διαπλοκής». 


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: