Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

«Διεθνής διάκριση για Παπασταύρου»


Στο Μαξίμου και την Κουμουνδούρου δεν έχουν κρύψει την πρόθεσή τους να φέρνουν διαρκώς σε… δύσκολη θέση τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την «σαμαρική» κληρονομιά της ΝΔ, ήτοι για την «υπόθεση Παπασταύρου», αλλά και για τα τιμολόγια Μαυρίκου προς την Συγγρού.
papatsavroupanamas
Ευλόγως, λοιπόν, τώρα στην κυβέρνηση κάνουν… πάρτι για το γεγονός ότι ο Σταύρος Παπασταύρου, πέραν της εμπλοκής του στην «λίστα Λαγκάρντ», βρίσκεται και στα… Panama papers. Ήδη, το «τρολάρισμα» έχει αρχίσει: «Σήμερα η ΝΔ θα πει..."αναπάντητα ερωτήματα για τη διαρροή των#panamapapers ". Καλημέρα σας», έγραψε στο twitter ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, υπονοώντας ότι η ΝΔ, όπως έκανε και με την αποκάλυψη του Wikileaks για τον διάλογο Τόμσεν-Βελκουλέσκου, θα… «προσπεράσει» το περιεχόμενο και θα επικεντρωθεί στον τρόπο με τον οποίο έγιναν οι αποκαλύψεις.
Επίσης, να… «τρολάρει» την ΝΔ επιχείρησε, μέσω twitter, και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, γράφοντας: «Άλλη μια διεθνής διάκριση για τη χώρα που έρχεται από το πρόσφατο παρελθόν. Η
χώρα εκπροσωπείται επάξια στα Panama papers από τον κ.Παπασταύρου!».
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: