Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Αποκλείει από το Συνέδριο τους ΟΝΝΕΔίτες...


Κυριάκος Μητσοτάκης

Εκτός του 10ου τακτικού συνεδρίου, που αρχίζει την Παρασκευή, θέτει τους ΟΝΝΕΔίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ανακοίνωσε την επανίδρυση της Νεολαίας...
της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της δεξιάς παράταξης έκανε λόγο για «εικόνες απαξίωσης της ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο της», που «εκπέμπουν παρακμή και τέλος εποχής».

Ο ίδιος στη δήλωσή του υποστήριξε ότι «ΟΝΝΕΔ μετά την επανίδρυσή της θα είναι μια σύγχρονη, δημιουργική πολιτική νεολαία».

Στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ δεν πραγματοποιήθηκε καμία εκλογική διαδικασία. Κατά συνέπεια δεν θα συμμετέχουν στο Συνέδριο του Κόμματος αντιπρόσωποι από το Συνέδριο της Νεολαίας. 

Μάλιστα, τόνισε πως θα αποδοθούν ευθύνες «για αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση, όπως ορίζει το καταστατικό».

Θύμισε ότι στην ομιλία του στο συνέδριο της Νεολαίας την Παρασκευή διευκρίνισε ότι δεν θα δεχτεί «μία ΟΝΝΕΔ μηχανισμών που θα αναπαράγει τις παθογένειες του χθες».

Η λίστα των 400 αντιπροσώπων της Νεολαίας, που αναμενόταν χθες το απόγευμα, δεν είχε εκδοθεί ώς αργά το βράδυ. Τελικά, ανακοινώθηκαν λίγες ώρες αργότερα. 

Το Σαββατοκύριακο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε αντιμέτωπος με το φιάσκο του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, ενώ η ένταση διαχύθηκε και στις κομματικές οργανώσεις για τις εκλογές νέων προέδρων στις ΝΟΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: