Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Επίθεση της κυβ. εκπροσώπου στη Νέα Δημοκρατία Γεροβασίλη: Να τοποθετηθεί o Κυρ. Μητσοτάκης για τις αποκαλύψεις που εμπλέκουν τον Σαμαρά σε υποθέσεις μαύρου χρήματος


Και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος, δήλωσε νωρίτερα σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μετά από σημερινά δημοσιεύματα που συνδέουν και νέα πρόσωπα από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
gerovasili
Όπως ειδικότερα, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, «μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ακόμα και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος, και αρνήθηκαν να παραλάβουν και να επεξεργαστούν σχετικά δεδομένα».
Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφερόμενη στη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε πως «όσο οι αποκαλύψεις, που εμπλέκουν την προηγούμενη ηγεσία της ΝΔ σε υποθέσεις μαύρου χρήματος, διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο περισσότερο η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται προκλητικότερη».
«Περιμένουμε, επιτέλους, από τον κ. Μητσοτάκη και την ΝΔ, μια ξεκάθαρη τοποθέτηση», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: