Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Βγήκε νταουνιασμένη να κάνει δηλώσεις...


...μετά από το... χαστούκι που έφαγε...
Άρον άρον σε διάγγελμα προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η Ανγκελα Μέρκελ, μετά τη... σφαλιάρα -το Brexit-  που έφαγε.
Οπως...
είπε:
«Δεν πρέπει να βγαίνουν άμεσα συμπεράσματα. Θα πρέπει να αναλύσουμε την κατάσταση με σωφροσύνη και από κοινού προκειμένου να πάρουμε τις ανάλογες αποφάσεις» τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος.

Τόνισε, δε, ότι πρέπει «για το λόγο αυτό να εξασφαλίσουμε ότι θα πρέπει οι πολίτες να μπορέσουν να αισθανθούν πόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση βοηθά για να βελτιωθεί η προσωπική τους ζωή».

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι προσκάλεσε στο Βερολίνο τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι προκειμένου να έχουν συνάντηση πριν τη σύνοδο κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών την προσεχή Τρίτη-Τετάρτη.

Όπως σημείωσε η διαδικασία (σ.σ. για το Brexit) προβλέπει πολυετείς διαβουλεύσεις που στο τέλος θα καταλήξουν σε συγκεκριμένες συμφωνίες.

Η γερμανική κυβέρνηση θα προσέξει ιδιαίτερα τα συμφέροντα των πολιτών, η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αρκετά ισχυρή ώστε να δώσει τις απαντήσεις για το θέμα, κατέληξε στη δήλωση της η Άνγκελα Μέρκελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: