Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

Σκληρή ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Συνειδητός πολιτικός απατεώνας ο Καμμένος


Σκληρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο και όχι μόνο εξαπολύει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας.
kinima
Μιλούν μεταξύ άλλων για έναν «συνειδητό πολιτικό απατεώνα, ανήθικο, ψεύτη και συκοφάντη κατά σύστημα και με εξειδίκευση στην οικογένεια Παπανδρέου», που είναι καταδικασμένος για αυτό από την ελληνική και την ελβετική Δικαιοσύνη, και «το παίζει ακόμη αντιμνημονιακός».
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κινήματος έχει ως εξής :
Ένας ακόμη εκ των βασικών υπευθύνων που οδηγήθηκε η χώρα στην ανάγκη να μπει σεπρόγραμμα προσαρμογής, υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή και αυτός, έρχεταιμετά τον «αρχιερέα της διόγκωσης του χρέους» και σημερινό Πρόεδρο τηςΔημοκρατίας, να προστεθεί στους «τιμητές».
Ο κ. Καμμένος, αισθάνεται, λέει, δικαιωμένος από την Έκθεση για το ΔΝΤ.
Από την αποκαλυπτική και αποστομωτική Έκθεση, που επιβεβαιώνει, όχι μόνο πωςήταν αναγκαίο το πρόγραμμα, αφού δεν είχαμε άλλες πηγές χρηματοδότησης τηςοικονομίας για το διπλάσιο χρέος που δημιούργησε η ΝΔ σε μόλις πέντε χρόνια,αλλά και ότι η «καραμανλική» κρίση ήταν που έφερε τα μνημόνια, όχι το αντίθετο.
Ο «καραμανλικός εφιάλτης» που ταλανίζει ακόμη τους Έλληνες και τη χώραεπιχειρείται, πάλι με τη μέθοδο των επιλεκτικών αναφορών μιας Έκθεσης, ναμετατραπεί σε εργαλείο κατασυκοφάντησης της κυβέρνησης της περιόδου 2009-2011,εις βάρος της αλήθειας που είναι πλέον γνωστή σε όλους.
Στην προσπάθεια αυτή, ακόμη και πραγματικά γεγονότα εκείνης της περιόδου, αλλάκαι οι αιτίες που μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού, διαστρεβλώνονται ή καιαποσιωπούνται.
Αυτό επιχειρεί για μία ακόμα φορά και ο «κύριος» Καμμένος.
Ναι, αυτός, ο συνειδητός πολιτικός απατεώνας, ανήθικος, ψεύτης και συκοφάντηςκατά σύστημα και με εξειδίκευση στην οικογένεια Παπανδρέου, ο καταδικασμένοςγια αυτό από την Ελληνική και την Ελβετική Δικαιοσύνη, που το παίζει ακόμηαντιμνημονιακός.
Ναι, αυτός που σε διατεταγμένη υπηρεσία από την «καραμανλική συντήρηση» ανέλαβενα κάνει τη βρώμικη δουλειά. Να συκοφαντεί. Γιατί, για να γίνει πιστευτός απότους πολίτες ο μύθος που υφάνθηκε, για να αποκρυβούν οι εγκληματικές ευθύνεςτης κυβέρνησης Καραμανλή, κάποιος έπρεπε να συκοφαντεί συστηματικά τον πολιτικόπου ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά που άναψαν όλοι αυτοί οικαταστροφείς.
Πώς αλλιώς θα μπορούσαν να αποκρύψουν τις δικές τους ευθύνες, παρά καλύπτονταςτους πραγματικούς υπεύθυνους και τις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν την Ελλάδαστην κρίση και στην εξάρτηση από «δάνειες δυνάμεις». Με συστηματικά ψέμματαόπως αυτά περί CDS, συκοφαντία για την οποία καταδικάστηκε διςο «κύριος» Καμμένος.
Αυτός ο «κύριος», σήμερα είναι και Υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Ναι, Υπουργός μιας, κατά τη δική τους θεώρηση, «ριζοσπαστικής κυβέρνησης», οπρωθυπουργός της οποίας, μαθαίνουμε από ρεπορτάζ μιας κάθε άλλο παρά μη φιλικήςπρος αυτούς εφημερίδας, ότι σχεδιάζει παιχνιδάκια συγκυβέρνησης με τονεπικεφαλής της επιχείρησης χρεοκοπίας της χώρας.
Ας παραθέσουμε, λοιπόν, τα ονόματα που εμπλέκονται σε αυτό το παιχνίδι:
Καραμανλής, Παυλόπουλος, Καμμένος, Τσίπρας.
Ας τους κρίνουν οι πολίτες.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: