Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Ελεύθερες οι προσλήψεις σε δήμους και περιφέρειες για ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσίες...


Ελεύθερες οι προσλήψεις σε δήμους και περιφέρειες για ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσίες Ανοίγει ο δρόμος για την πρόσληψη εκατοντάδων συμβασιούχων σε Δήμους και Περιφέρειες εφόσον αυτοί θα απασχοληθούν σε...
ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσίες τους (καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμός, κοιμητήρια κλπ).

Με εγκύκλιο που υπογράφει ο Υφυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας εξαιρούνται από την μνημονιακή αναστολή των προσλήψεων μέχρι 31/12/2016 οι υποψήφιοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αρκεί να εργαστούν σε ανταποδοτικές υπηρεσίες για τις οποίες δεν θα απαιτείται πλέον απόφαση κατανομής προσωπικού από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Προτεραιότητα στις προσλήψεις θα έχουν περιπτώσεις επιτυχόντων παλαιότερων προκηρύξεων του ΑΣΕΠ οι οποίες εκκρεμούν εδώ και χρόνια.

Διαβάστε τη σχετική εγκύκλιο (εδώ)

Από το Σεπτέμβριο με την δημοσίευση από το ΑΣΕΠ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως των πρώτων προκηρύξεων για 4.633  προσλήψεις μονίμων και αορίστου χρόνου σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ ολοκληρώνεται  ο κύκλος των προσλήψεων για το 2016.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και αρμόδιων Υπουργείων και μετά από έγκριση της τριμελούς επιτροπής αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα από το ΑΣΕΠ και να κληθούν οι υποψήφιοι να υποβάλουν αιτήσεις εντός του Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου για τουλάχιστον 3 προκηρύξεις...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: