Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα Στο Μαξίμου ο Σκουρλέτης, «τεχνητή» χαρακτηρίζει την εικόνα ρήξης


Στο Μαξίμου ο Σκουρλέτης, «τεχνητή» χαρακτηρίζει την εικόνα ρήξης
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Αθήνα
Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου είχε την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης. Κυβερνητική πηγή επεσήμαινε ότι «τερματίζεται, έτσι, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί δήθεν ρήξης στις σχέσεις μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού».
Μετά τη συνάντηση στο Μαξίμου, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέδωσε ανακοίνωση, υπό τη μορφή σχολίου σε δημοσιεύματα, χαρακτηρίζοντας εν πολλοίς «τεχνητή» την εικόνα διάστασης μεταξύ του ιδίου και του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά χωρίς να διαψεύδει επί της ουσίας ότι υπάρχουν σημαντικές διαφωνίες.

«Το πλήθος των δημοσιευμάτων στις εφημερίδες και το διαδίκτυο με ανακρίβειες και κατασκευασμένες διαρροές με αναγκάζουν να αποσαφηνίσω δημόσια ορισμένα πράγματα. Είναι φανερό ότι οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης επιθυμούν να δημιουργήσουν εικόνα κρίσης» δήλωσε οπ κ. Σκουρλέτης και συμπλήρωσε:

«Είμαι απόλυτα πεισμένος πως αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει την δράση μας είναι η συλλογικότητα, το ηθικό πλεονέκτημα και ο επαγγελματισμός με την έννοια της τεκμηριωμένης ανάλυσης της πραγματικότητας και της κατάθεσης εναλλακτικών προτάσεων. Όλα αυτά, για μας του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν την κοινή μας κουλτούρα.

»Όπως είναι επίσης γνωστό, πώς στο κόμμα μας έχουμε κατακτήσει την κουλτούρα του διαλόγου. Στο τελευταίο συνέδριό μας βγήκαμε με μια πολιτική απόφαση που εγκρίθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων. Με αυτά το όπλα πορευόμαστε φιλοδοξώντας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του λαού μας».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: