Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Η ΕΤ3... Θυμίζει ...ΥΕΝΕΔ! "Σώου" Γκιουλέκα

http://press-gr.blogspot.com/

Σε μία περίοδο που η ελευθεροτυπία θεωρείται αυτονόητη κατάκτηση και του δημοσιογραφικού μας πολιτισμού η ΕΡΤ3 διά του μεσημεριανού της δελτίου και με την βοήθεια του «Δημοσιογράφου» υφυπουργού Γκιουλέκα, επιστρέφει στους μονολόγους της ΥΕΝΕΔ όταν φιλοξενούσαν συνταγματάρχες και λοχαγούς.
Για περισσότερο από δέκα λεπτά ο υφυπουργός πλαισιωμένους από το Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα και τον γαλάζιο Νομάρχη, μετέδιδε σε απευθείας σύνδεση με το μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ3, δεκάρικους λόγους και ανούσιες απαντήσεις για τα καυτά θέματα της επικαιρότητας χωρίς τον παραμικρό αντίλογο. Αφορμή για αυτή την αξιολογικά και αντικειμενικά επιλεγμένη σύνδεση ήταν η περιοδεία του στην Φλώρινα για τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.
Και είπανε οι φωστήρες της ΕΡΤ3 που συνωστίζονται στο λιμάνι της οσφυοκαμψίας και του άγχους να είναι αρεστοί στον αρμόδιο «Γκιουλέκα» της ενημέρωσης, δεν κάνουμε μία σύνδεση για να προπαγανδίσουμε ως άλλη ΥΕΝΕΔ την περιοδεία του «υπουργού» μας; Και το έκαναν, έχοντας την γλυκιά ικανοποίηση ότι ο υπουργός δεν θα το ξεχάσει…Και ξαφνικά έρχεται και η ώρα της πολιτικής επικαιρότητας. Τι σκληρές ερωτήσεις δέχτηκε…δεν περιγράφεται. Φανταστείτε ότι οι τίτλοι έπεφταν πριν καν δώσει τις απαντήσεις…Αβάδιστα και Αβίαστα. Και τι απαντήσεις…τύφλα να έχει ο Αβραμόπουλος…Απολύτως καμία ουσία. Λόγια ατάκτως τοποθετημένα και νόημα ένα: Θα πω αυτό που θέλω μόνος μου χωρίς αντίλογο γιατί πουθενά αλλού δεν με αφήνουν να πω αυτές τις ανοησίες χωρίς να με διακόψουν.
Όσο για τους παρουσιαστές; Ντροπή και μόνο ντροπή… Και άντε ο παρουσιαστής είναι γνωστός για την γαλάζια αφοσίωση του…Η παρουσιάστρια ήταν εντελώς διαφορετική σε καθημερινή εκπομπή που όπως μάθαμε κόπηκε γιατί ακριβώς δεν άφηνε τους Γκιουλέκες να παπαγαλίζουν την προπαγάνδα τους. Δεν διδάχτηκε τίποτε;
DIKAIOS

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: