Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Γενικεύεται ο πόλεμος στη ΝΔ...

http://press-gr.blogspot.com/

Σφάζονται τα ...δελφινάκια!
.
Ο Στυλιανίδης χρεώνει (κυρίως) στον Λυκουρέντζο τη διαρροή για το χλιδάτο ταξίδι στο Παρίσι. Όλο το παρασκήνιο
.
Από τον Ακη Σκαρφή
.
Η αποκάλυψη για το χλιδάτο ταξίδι του Ευρ. Στυλιανίδη, όταν ήταν υπουργός Παιδείας, στο Παρίσι με χρήματα του υπουργείου όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος (διαβάστε εδώ), έχει κάνει άνω κάτω τη ΝΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο Ευρ. Στυλιανίδης χρεώνει τη διαρροή των σχετικών εγγράφων στη σημερινή ηγεσία του υπουργείου Παιδείας. Όχι τόσο στον υπουργό Άρη Σπηλιωτόπουλο -με τον οποίο πάντως δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις- όσο στον υφυπουργό Ανδρέα Λυκουρέντζο. Οι δύο τους δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά όταν ήταν ο Στυλιανίδης υπουργός Παιδείας.
Ο Στυλιανίδης ήταν άλλωστε αυτός που απέτρεψε τον (κουμπάρο του) Καραμανλή και από το να κάνει τον Λυκουρέντζο γραμματέα της ΝΔ (αντί του Ζαγορίτη) όταν μπήκε στην κυβέρνηση ο Μεϊμαράκης. Κι αυτό ο Λυκουρέντζος δεν το "ξέχασε".
Εξάλλου, όντας πολύ καιρό στο υπουργείο Παιδείας ως υφυπουργός, ο Α. Λυκουρέντζος μπορούσε να έχει πρόσβαση σε όλα τα σχετικά στοιχεία.
Είτε έχει δίκιο είτε όχι ο Στυλιανίδης να χρεώνει τη...
διαρροή στους Άρη ή (και) Λυκουρέντζο, το πολιτικό συμπέρασμα είναι ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα στους καραμανλικούς "νεοδελφίνους". Γιατί και οι τρεις θέλουν να παίξουν ρόλο σε επίπεδο ηγεσίας όταν "φύγει από τη μέση" η γενιά των σημερινών δελφίνων (Ντόρα, Σαμαράς κλπ). Γι' αυτό και "σφάζονται" από τώρα...

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: