Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Τα μικρόβια θερίζουν το "Αττικόν"!

http://press-gr.blogspot.com/

Βαρύτατες οι ευθύνες του Ροϊλού και της παρέας του...
.
Από τον Μιχάλη Περιστέρη
.
Προφητικός αποδείχτηκε ο τίτλος του Press-gr "Η παρέα του Δ. Αβραμόπουλου διαλύει το Αττικόν" (διαβάστε εδώ). Είναι γνωστό ότι το εν λόγω νοσοκομείο πάει από το κακό στο χειρότερο. Εδώ και καιρό ταλανίζεται από σοβαρά ενδονοσοκομειακά μικρόβια, που έχουν στοιχίσει ακόμα και ζωές ασθενών. Πρώτα το μικρόβιο λεγιωνέλα, έπειτα το μούκορ και τώρα η επικίνδυνη κλεμπσιέλα, στην οποία οφείλονται δέκα θάνατοι.
Το μόνο σημείο πρόληψης που έχει γίνει στο νοσοκομείο είναι η τοποθέτηση 400 πινακίδων στις οποίες αναγράφονται ότι πρέπει να πλένονται τα χέρια κατά την επαφή με τους ασθενείς. Το προσωπικό έχει πλήρη άγνοια για τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει και για αυτό είναι πλήρως υπεύθυνη η διοίκηση του κ. Ροϊλού και η ειδική στις λοιμώξεις καθηγήτρια κ. Γιαμαρέλλου.
Η διοίκηση του νοσοκομείου αντίθετα προτιμάει να...
ασχολείται μόνο με έργα βιτρίνας, όπως είναι οι καινούργιες μπάρες στην είσοδο που σκοπό έχουν να εμποδίζουν την πρόσβαση του απλού κόσμου. Παρ' όλα αυτά, οι διοικούντες παραμένουν ανενόχλητοι στην θέση τους, κάτι που σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου ακόμα και στο πλέον υπανάπτυκτο , οι υπεύθυνοι θα πήγαιναν σπίτι τους. Αλλά ποιος έχασε την ευθιξία, για να την βρει ο κ. Ροϊλός και η παρέα του;

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: