Κυριακή 12 Απριλίου 2009

"Οι "Πράσινοι Οικολόγοι" τα βρήκαν ...μπαστούνια στην Κομοτηνή"



"Φωτογραφίες από ξενοδοχείο της Κομοτηνής όπου πριν λίγη ώρα υπήρξε συνέντευξη Τύπου για θέματα αειφόρου ανάπτυξης ...και οικολογίας. Στην συνέντευξη παρέστη και ο πρόεδρος των "Οικολόγων Πράσινων" (www.ecogreens.gr) κ. Τρεμόπουλος. Θρακιώτες πολίτες όμως, μεταξύ των οποίων και παλιννοστούντες Πόντιοι από την πρώην Σοβιετική Ενωση, έδωσαν...

το παρόν διαμαρτυρώμενοι για την πολιτική παρουσία του κ. Τρεμόπουλου στην περιοχή. Οι λόγοι ήταν δύο: πρώτον οι φημολογούμενες πολιτικές θέσεις του κ. Τρεμόπουλου περί "μη εγκατάστασης των νεοπροσφύγων Ποντίων στην περιοχή της Θράκης για να μην αλλοιωθεί ο ντόπιος πληθυσμός" και η δήλωση του κ. Τρεμόπουλου στο νομαρχιακό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την οποία πρότεινε να "τιμηθεί ο Κεμάλ Ατατούρκ ως γνήσιο τέκνο της πόλης". Οι κάτοικοι της Κομοτηνής σήκωσαν πανώ με συνθήματα όπως "Κεμαλισμός = Ναζισμός" και "Μ.Κ.Ο. για την οικολογία, όχι για την "πράσινη" ανάπτυξη" (έχοντας από δίπλα φωτοτυπίες χαρτονομισμάτων των 100 ευρώ πρασίνου χρώματος).

Ο κ. Τρεμόπουλος με την άφιξή του στο χώρο, έκανε διάλογο με τους παρευρισκόμενους πολίτες όπου αρνήθηκε και τις δύο φήμες, λέγοντας πως οφείλονται σε παραπληροφόρηση ενώ τόνισε πως ο εχθρός του ελληνικού λαού είναι "εντός των πύλών" αφού ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού κάθε χρόνο προσβάλεται από καρκίνο. Μάλιστα συμπλήρωσε "μάχομαι για τα δικά σας συμφέροντα και για το δικό σας καλό μέσα από την οικολογία". Οταν όμως ρωτήθηκε από τον εκδότη της εφημερίδας "Αντιφωνητής" (www.antifonitis.gr/online) κ. Κώστα Καραϊσκο αν θα έδινε στην δημοσιότητα "την φορολογική δήλωση της Αντιγόνης" (Σ.Σ.: "Αντιγόνη" λέγεται η Μη Κυβερνητική Οργάνωση στην οποία συμμετέχει ο κ. Τρεμόπουλος) τότε ο κ. Τρεμόπουλος ανταπάντησε ζητώντας την φορολογική δήλωση του συνομιλητή του και λέγοντας πως ο ίδιος έχει φορολογική δήλωση της τάξεως των 8 χιλιάδων ευρώ. Τέλος, οι παρευρισκόμενοι πολίτες, ευχήθηκαν στον κ. Τρεμόπουλο "καλή επιτυχία" στο έργο του, εκείνος ευχαρίστησε κι όλοι συνέχισαν το πρόγραμμα της ημέρας τους."
www.ecogreens.gr



Διαβάστε Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: