Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ"


ΑΠΟ ΤΟ Greek American News Agency

black_book_of_konstatninoupole_-_copy.jpg Το Greek American News Agency, με αφορμή πρωτίστως τα όσα ακούσαμε από τον καθηγητή πανεπιστημιακό και «πνευματικό διδάσκαλο» της Παντείου κ. Αλέξανδρο Ηρακλείδη για τα «κατορθώματα» του Ελληνικού στρατού στην Σμύρνη την μαύρη περίοδο {1918-1922},και δευτερευόντως την στρατηγικής σημασίας επίσκεψη του αμερικανού προέδρου Barack Obama στην Τουρκία, για την εγκαθίρδυση της νέας μεγάλης γεωστρατηγικής σημασίας συμμαχία-συμφωνίας {Αμερικής Τουρκίας} που αποκαλύψαμε, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας ένα μεγάλης ιστορικής αξίας συγκλονιστικό ντοκουμέντο. Την «Μαύρη Βiβλο του Οικουμενικού Πατριαρχείου». Ένα ακόμα σπάνιο μοναδικό αποκαλυπτικό ντοκουμέντο της νεότερης ιστορίας του Έθνους και της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Ένα σύγγραμα πραγματικό εθνολόγιο μαρτύρων του γένους.

Ένα κείμενο γεμάτο περιγραφές και αληθινά γεγονότα που κατέγραψε η γραφίδα των κληρικών του γένους μας. Των κληρικών εθνομάρτυρων του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Ένα ντοκουμέντο που περιγράφει θυσίες και αίμα που χύθηκε στο βωμό της Πίστεως των πατέρων μας ως εθνική προφορά στο Έθνος των προγόνων μας. Των ανθρώπων που έχυσαν το αίμα τους καθαγιάζοντας τα ματωμένα Αγία Χώματα της πάλαι ποτέ βυζαντινής αυτοκρατορίας.

Ένα μοναδικής ιστορικής αξίας σπανιο ντοκουμέντο που θα άξιζε να προσφερθεί από τον Οικουμενικό (μας) Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ως «δώρο», «αντίδωρο» και «προσφορά» στον νέο Αμερικανό και πολλά υποσχόμενο στην ανθρωπότητα νεοφανή ηγέτη Barack Obama.
Τον «ηγέτη» που πίστεψε, στήριξε ομόθυμα και ενωμένη γεμάτη ελπίδες η Ελληνική κοινότητα των ΗΠΑ φτάνοντας ο πνευματικός ταγός και καθοδηγητής της Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος σε μια ιστορική για τον απανταχού Ελληνισμό ημέρα να τον προσφωνήσει ως «νέο Μέγα Αλέξανδρο», ο οποίος θα κόψει ως άλλο γόρδιο δεσμό επιλύοντας τα προβλήματα με τα μεγάλα εθνικά ζητήματα των Πανελλήνων και Κυπρίων! Και εκείνος, ο πολλά υποσχόμενος ηγέτης μετά από τις συγκρατημένες υποσχέσεις (του) γεμάτες ελπίδα, απροκάλυπτα απαξίωσε να συναντηθεί κατ' ιδίαν στην μαρτυρική έδρα του Πατριαρχείου το Φανάρι, -όπως αρμόζει κατά το πρωτόκολλο- με τον πνευματικό ηγέτη 320.000.000 εκατομμυρίων Ορθοδόξων! Επειδή το ζήτησε η Τουρκία! Επειδή το επέβαλε η Τουρκία η ολιγόλεπτη συνάντηση θα γίνει σε ουδέτερο, εκτός Πατριαρχείου τόπο, στο πλαίσιο της διαθρησκειακής συνάντησης και αφού εν τω μεταξύ θα έχει συναντηθεί και κατ' ιδίαν και με άλλους θρησκευτικούς ηγέτες μειώνοντας και υποβιβάζοντας έτσι σε μια απλή εθιμοτυπική συνάντηση αυτό το προσωπικό τετ α τέτ γνωριμίας του με τον κ. Βαρθολομαίο. Θέμα που θα δούμε αναλυτικά σε προσεχείς συνδέσεις σας με εκτενή αποκαλυπτική ανάλυση όλα τα γιατί. Και τα πώς αυτής της δυσμενούς και αρκετά αρνητικής εξέλιξης για τα απαράγραπτα δίκαια, διεθνή διεκκλησιαστικά, διαχριστιανικά αλλά και διορθόοδοξα συμφέροντα του Οικουμενικού Πατριαρχείου και εν γένει της ανά τον κόσμο Ορθοδόξου Εκκλησίας...>>>Συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: