Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Η παραπολιτική απάτη των «οικολόγων»...


...και τα παιχνίδια των «νταβάδων»

Οι «νταβάδες» και τα μεγάλα τηλε-λαρύγγια τους έχουν αφηνιάσει υπέρ των «Οικολόγων Πράσινων». Κατασκεύασαν από το ΠΟΥΘΕΝΑ ένα καταναλωτικό «είδος» - πειθήνιο εξάρτημα των ιμπεριαλιστικών κέντρων εξουσίας- και το προβάλλουν με θηριώδη τρόπο.
Ένα κοινωνικό και πολιτικό ΤΙΠΟΤΑ, μια μακάβρια γκριμάτσα των αυτοκρατορικών ιδεολογημάτων, αναδεικνύεται, μέσω των μηχανισμών της απάτης των βολιδοσκοπήσεων, σε νέο κόμμα, με ποσοστά που το κατατάσσουν ακόμα και τρίτο κόμμα.
Τέτοια καταρρακτώδη, αλλά και υστερική πλύση εγκεφάλου κατασκευής και προβολής ενός «κάλπικου παρά» δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Τέτοια παραπολιτική ταχυδακτυλουργία του τηλεθεάματος δεν έχει ξανά υπάρξει. Με δημοσκοπήσεις καθημερινές, με πλήθος αναλύσεις και ποικίλα τεχνάσματα κατασκευάζουν ένα «κόμμα» με τις μακέτες του τηλεθεάματος, τους φωτισμούς και τα χρώματα της διαφήμισης και το «χορό» των ποικίλων σκουληκιών: τα «βαποράκια» των ΜΜΕ και τους τηλε-στάρ, αυτά τα ακριβοπληρωμένα μαντρόσκυλα των ισχυρών του χρήματος.
Είναι τέτοιο το όργιο της παραπολιτικής απάτης αυτού του σκηνικού κατασκευής και προβολής των «Οικολόγων Πράσινων» που αυτό το κατασκεύασμα το εμφανίζουν λαμπερά, με εντυπωσιακούς ρυθμούς εκλογικής δυναμικής, χωρίς ΙΔΕΕΣ, χωρίς ΔΡΑΣΗ, χωρίς ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα.
Φουσκώνει καθημερινά αυτή εκλογική «φούσκα», αλλά ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει τις ιδέες αυτών των κυρίων, τις απόψεις τους, την ιστορία και τη στάση τους.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα κρατούν στο σκοτάδι, εφτασφράγιστο μυστικό, τα αποκρύπτουν επιμελώς. Γιατί αν τα εμφάνιζαν στον ελληνικό λαό θα τους κυνηγούσαν με κλούβια αυγά.
ΑΥΤΗ είναι η μεγάλη απάτη αυτής της νεοταξικής κατασκευής των «Οικολόγων Πράσινων» και των πατρόνων τους. Να εμφανιστούν ιδεολογικά και πολιτικά χωρίς πρόσωπο με «κουκούλα», για να εισπράξουν την οργή διαμαρτυρίας μιας μερίδας του ελληνικού λαού που δεν γνωρίζει τι καπνό φουμάρουν. Γιατί αν γνώριζε θα εισέπρατταν όλοι αυτοί μούντζες…
ΟΛΗ αυτή η λυσσώδη και αφηνιασμένη παραπολιτική προπαγάνδα των «νταβάδων» και των λακέδων τους στοχεύει πάνω σε αυτό το παραπλανημένο και οργισμένο, από τα πολιτικά κόμματα, εκλογικό σώμα που φέρεται και άγεται από τα ΜΜΕ, χωρίς πεποιθήσεις και μέσα στην άγνοια και εξαθλίωση.
Η μηχανή έχει στηθεί καλά, γι’ αυτό πιθανότατα ένα μέρος της διαμαρτυρίας να εκφραστεί σε αυτή την ελεεινή κατασκευή των «οικολόγων πράσινων». Τα ίδια τα κόμματα εγκλωβισμένα μέσα στις δαγκάνες των νεοταξικών ιδεολογημάτων δεν αποκαλύπτουν τη μεγάλη απάτη. Δεν ξεσκεπάζουν αυτά τα παραπολιτικά παιχνίδια.
Έτσι όλοι αποκρύβουν το τι είναι αυτοί οι «οικολόγοι πράσινοι», ποια τα πιστεύω τους και ποιες οι απόψεις τους.
Αποκρύβουν συγκεκριμένα ότι:
α) Αποτελούν τα πλέον άθλια εξαρτήματα του διεθνούς ιμπεριαλισμού και εξωραϊστές της ΝΑΤΟϊκής θηριωδίας στα Βαλκάνια, στο ΙΡΑΚ κ.λπ. σε όλα τα μεγάλα διεθνή γεγονότα συμπαρατάχθηκαν με τη νέα πλανητική, ιμπεριαλιστική τάξη: υπέρ της πολεμικής θηριωδίας κατά της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ, του Αφγανιστάν. Υπέρ των τουρκοκυπρίων και του Σχεδίου Ανάν. Εναντίον των παλαιστινίων κ.λ.π.
β) Το ελληνικό τμήμα αυτού του ευρωπαϊκού, νεοταξικού δικτύου (Οικολόγοι Πράσινοι) υποστηρίζουν πάντα τα σοβινιστικά συμφέροντα των αντιπάλων, μιλούν για «μειονότητες», για ένταξη της Τουρκίας, υπέρ του Σχεδίου Ανάνα, υπέρ των απαιτήσεων των Τούρκων, υπέρ των Σκοπίων, υπέρ της «μακεδονικής μειονότητας» και πολλά άλλα.
«Για μας είναι δεδομένο ότι η ευρύτερη Μακεδονία έχει πολυεθνική ιστορία αιώνων και καμιά εθνότητα ή χώρα δεν είναι «πιο Μακεδόνες» από τις υπόλοιπες».
Αυτά και πάρα πολλά άλλα υποστηρίζουν αυτοί οι κύριοι της ίδιας «μήτρας» και του ίδιου φυράματος με τα «Παρατηρητήρια» του Σόρος και τους «αριστερούς» ροπαλοφόρους των «Ιών».
ΟΛΑ τα αποκρύβουν από τον ελληνικό λαό. Απλώς τους διαφημίζουν αφηνιασμένα όλα τα ΜΜΕ…
ΑΥΤΟ είναι το ψεύδος και η μεγάλη ΑΠΑΤΗ!!!
Πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια: