Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Επιχείρηση φίμωσης και ακύρωσης της συνταγματικής υποχρέωσης του βουλευτή να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο!

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Δικάζεται στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Σερρών σήμερα το πρωί η αγωγή των διοικούντων του Γηροκομείου Σερρών για την υπόθεση του «Κρονίου» κατά του Μάρκου Μπόλαρη!


(Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Σερρών
Μάρκος Μπόλαρης, μιλάει στον τηλεοπτικό σταθμό TV-Επιλογές Σερρών για την Υπόθεση ΚΡΟΝΙΟΥ και την επιχείρηση φίμωσης και ακύρωσης της συνταγματικής υποχρέωσης του να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο!)

Με την αστήρικτη και πρωτοφανή αγωγή οι διοικούντες της Κωστοπουλείου Στέγης Γερόντων Σερρών ζητάνε τεράστια αποζημίωση από τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Σερρών Μάρκο Μπόλαρη, γιατί ο βουλευτής άσκησε κοινοβουλευτικό έλεγχο καταθέτοντας Ερώτηση στη Βουλή μαζί με άλλους 15 Βουλευτές!


Η Ερώτηση την οποία συνυπογράφουν όλοι οι βουλευτές του Κοινοβουλευτικού Τομέα Παιδείας-Πολιτισμού της Κ. Ο. ΠΑΣΟΚ αφορά τον τρόπο που ελήφθη η απόφαση από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων , στην περίοδο κατά την οποία Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού ήταν κ.Ζαχόπουλος , απόφαση που θα επέτρεπε την κατεδάφιση του κινηματοθεάτρου «Κρονίου»!


Σε μία επίδειξη απροκάλυπτης αντιδημοκρατικότητας και ασέβειας προς τους Κοινοβουλευτικούς Θεσμούς και προφανώς προσπαθώντας να φιμωθεί και να λογοκριθεί το δικαίωμα και η υποχρέωση για άσκηση κοινοβουλευτικού ελέγχου, όπως επιβάλλεται από το Σύνταγμα , οι διοικούντες την Κωστοπούλειο Στέγη Γερόντων Σερρών στρέφονται με αγωγή εναντίον του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν.Σερρών Μάρκου Μπόλαρη, απαιτώντας μάλιστα εξοντωτική αποζημίωση..

Δείτε παλιότερες αναρτήσεις
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ.Χάρης Καστανίδης , κ.Γρηγόρης Νιώτης, κ.Μιχάλης Καρχιμάκης , κ.Θεοδώρα Τζακρή ,κ. Χρύσα Αράπογλου ,κ. Γιώργος Πεταλωτής , κ.Γιάννης Δριβελέγκας θα σταθούν σήμερα στο πλευρό του Σερραίου βουλευτή κατά την εκδίκαση της «υπόθεσης Κρoνίου» στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Σερρών!

Σχόλιο: Παρασκευή, 3 Απριλίου 2009, είχαμε ανάρτηση για το ίδιο θέμα:

Αγωγή των διοικούντων το Γηροκομείο Σερρών για την υπόθεση του «Κρονίου» κατά του Μάρκου Μπόλαρη!

Περιμέναμε από τους διοικούντες της Κωστοπουλείου Στέγης Γερόντων Σερρών να αλλάξουν άποψη και να σκεφτούν με περισσότερη σύνεση και αντί να μηνύουν τον βουλευτή τους να του ζητήσουν ΟΧΙ μόνο συγγνώμη, αλλά και να τον ευχαριστήσουν για το ενδιαφέρον του, για τους τίμιους αγώνές του, που διεξάγει για τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας, κυρίως όμως για την διάσωση του εμβληματικού, για την πολιτική, πολιτιστική και κοινωνική ιστορία της πόλης των Σερρών
- κτιρίου του κινηματοθεάτρου «Κρόνιο» -

Έναν αγώνα, στον οποίο έχουν συστρατευθεί, πέρα από τις χιλιάδες των Σερραίων πολιτών, πέντε πρώην Υπουργοί Πολιτισμού (οι κ. κ. Βενιζέλος, Μπένος, Λιάνης, Πάγκαλος και Τατούλης), διαπρεπείς καλλιτέχνες, όπως οι σκηνοθέτες Κώστας Γαβράς και Θόδωρος Αγγελόπουλος, κορυφαίοι εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, όπως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο Αλέκος Αλαβάνος και ο Απόστολος Κακλαμάνης, και ενεργοί πολίτες από όλη την Ελλάδα.

Νάσος Ζαγγογιάννης

ΑΛΛΑ:

Δεν έχουν ιερό και όσιο! Κάνουν αγωγή στον Μάρκο Μπόλαρη, γιατί τόλμησε να ασκήσει κοινοβουλευτικό λειτούργημα!

==============================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια: