Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Καραμανλή, Παπαγαλάκια; ή Σκόπιμη διαστρέβλωση;



Αυτός που ΧΘΕΣ κατηγορούσε τον Παπανδρέου ότι τάχα μου δεν είχε καταλάβει ότι περνάμε κρίση... ξαφνικά βγάζει σποτάκια όπου μας λέει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ! Αυτός που μέχρι ΧΘΕΣ έλεγε ότι η κρίση είναι ανεξέλεγκτη και απρόβλεπτη, ΣΗΜΕΡΑ μας λέει ότι την αντιμετωπίζει..!

Μιλάει και για "παπαγαλάκια", ξεχνώντας ότι είχε (μπορεί και να τον έχει ακόμα με αυτά τα γκεμπελίστικα που βλέπω) για δεξί του χέρι το Νο1 παπαγαλάκι. Τον Ρουσόπουλο και όλη την κουστωδία των γαλάζιων παπαγαλακίων - δημοσιογράφων.

Στον καθρέφτη έχει κοιταχτεί; Ή νομίζει ότι ο λαός ξεχνά ποιος παπαγαλίζει;

... η κινδυνολογία του:



... οι υποσχέσεις του:



Αυτό θα πει υπεθυνότητα!!! Παίζει τα "ρέστα" του.


Μόνο και μόνο για να χάσει γύρω στο 3%.
Το έχω πει εδώ και ένα μήνα ότι όλα γίνονται για αυτό το προπαγανδιστικό 3%.
Διαβάζουμε στο ΕΘΝΟΣ: ΔΩΡΑΚΙΑ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ - ΠΟΛΩΣΗ.

Πόσο υπεύθυνο είναι αυτό για την χώρα;

Και μη χειρότερα...!

Σκόπιμη διαστρέβλωση

Ένα πολύ δυνατό άρθρο του ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ πρώην ευρωβουλευτή, στην σημερινή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:

"Η Νέα Δημοκρατία και το επικοινωνιακό της επιτελείο αγωνιωδώς προσπαθεί να διαστρεβλώσει το δίλημμα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα», προκειμένου να συσκοτίσει μια πραγματική πολιτική μάχη, που διαπερνά σε συνθήκες οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κρίσης λίγο έως πολύ ολόκληρη τουλάχιστον την Ευρώπη.

Η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να συσπειρώσει τους οπαδούς της, με αδόκιμους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς, ενώ καταλαβαίνει ότι το πρόβλημά της δεν είναι μόνον η διακυβέρνηση της χώρας, στην οποία απέτυχε παταγωδώς, αλλά κυρίως η απώλεια της ιδεολογικής της κυριαρχίας. Γιατί πραγματικά μια νέα βαρβαρότητα «πλανάται πάνω από την Ευρώπη». Οι ενδείξεις είναι πολλές και ακραίες και πριν από όλα στη χώρα μας.

»...πλήρες άρθρο »
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: