Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

O πιo ανήθικoς υπουργός που έχει περάσει από την μεταπoλίτευση και μετά (εξαιρείται το μητσoτακέικo)...


Υπηρέτησε αρχές και αξίες ο Ρουσόπουλος...
Είναι, ίσως, ο πιο ανήθικος υπουργός που έχει περάσει από την μεταπολίτευση και μετά (εξαιρείται το μητσοτακέικο).
Είναι ο άνθρωπος που έστησε όλον τον μηχανισμό ελέγχου και επιρροής των ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ.Η έννοια "σύστημα Ρουσόπουλου" θα αναφέρεται στο μέλλον ως η πιο μαύρη σελίδα στην αρνητική ιστορία των κάφρων Ελλήνων που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι.
Είναι, επίσης, ο άνθρωπος που ΣΥΝΤΟΝΙΣΕ το σκάνδαλο Βατοπεδίου. Δεν υπάρχει ούτε ένας σοβαρός Έλληνας που να αμφιβάλλει γι αυτό! Ο Ρουσόπουλος με την συνεχή και επίμονη παρέμβασή του σε..."υπουργίσκους - κολαούζους" όπως ο Κοντός, ο Δούκας, ο Κιλτίδης κλπ. κατάφερε να χαριστούν στον απατεώνα Εφρέμ και στην κυπριακή παρέα του, τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ οικόπεδα και μάλιστα τα ακριβότερα εξ΄αυτών!
Κι όμως, το θράσος περισσεύει σ΄αυτό το υποκείμενο που, διαπιστώνοντας πια ότι τον πήραν είδηση και δεν έχει πολιτικό μέλλον αποφάσισε να πραγματοποιήσει ηρωική έξοδο!
Αντί, λοιπόν, να το βουλώσει και να φύγει με το κεφάλι σκυμμένο, τί έγραψε, λέτε, στον Καραμανλή; "Ανταποκρίθηκα υπηρετώντας αρχές και αξίες. Δεν διαπραγματεύθηκα και δεν διαπραγματεύομαι την πολιτική μου επιβίωση σε βάρος της αξιοπρέπειάς μου... κλπ κλπ"
Ποιά αξιοπρέπεια ρε ρεμάλι; Ποιές Αρχές και Αξίες υπηρέτησες; Αντί να ευχαριστείς την χώρα-Μπανανία που ζεις, η οποία, με τον τρόπο που λειτουργεί, ΔΕΝ σε έστειλε στο πιο βαθύ μπουντρούμι της, ΤΟΛΜΑΣ, ΘΡΑΣΥΤΑΤΕ, και το παίζεις... θύμα!
Βρε... ουστ!!!

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: