Τρίτη, 14 Ιουλίου 2009

ΔΗΛΩΣΗ ΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ‏Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εσωτερικών, Χάρης Καστανίδης, σχετικά με την τοποθέτηση νέου διοικητή της ΕΥΠ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Ο υπουργός Εσωτερικών και η κυβέρνηση γνωρίζουν καλά τους λόγους για τους οποίους αντικατέστησαν τον μέχρι τώρα διοικητή της ΕΥΠ. Προκύπτουν τεράστια ερωτηματικά για την απόφαση της κυβέρνησης, ιδιαίτερα αν ληφθούν υπόψη ο χρόνος κατά τον οποίο λαμβάνεται και οι συνθήκες που διαμορφώνονται μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις και διαρροές.

Σε ό,τι αφορά τον νέο διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, υπενθυμίζω ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος, ως δικαστικός λειτουργός, μεταξύ άλλων υποθέσεων, χειρίστηκε την κρίσιμη υπόθεση των υποκλοπών, για την οποία κανένα στοιχείο η έρευνά του δεν ανέδειξε, σε αντίθεση με την έρευνα ολίγων εβδομάδων της ΑΔΑΕ, που προσέφερε πολύ περισσότερα.

Φοβάμαι ότι ο κομματικός τρόπος, με τον οποίο διαχειρίστηκε τις υποθέσεις αυτές, θα μεταφερθεί και στη νέα υπηρεσία, που από σήμερα διοικεί, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση του προκατόχου του.

salonica

Δεν υπάρχουν σχόλια: