Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

"ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΥΠ"!!!



H EYΠ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ...

Στην αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης μεταναστευτικής ροής, του οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας στρέφεται πλέον ο ρόλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών μετά και την αλλαγή της ηγεσίας της. Ο αναπροσανατολισμός των αρμοδιοτήτων της ΕΥΠ κρίθηκε αναγκαίος, καθώς η δράση του οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα μας έχει λάβει τεράστιες και... επικίνδυνες διαστάσεις. «Εχει διεισδύσει σε ολόκληρους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής, δίχως να αφήνει αλώβητο στο εγγύς μέλλον ούτε τον χώρο της πολιτικής» υπογραμμίζει στην «Κ» χαρακτηριστικά κορυφαίος παράγοντας των διωκτικών αρχών. Με αυτά τα δεδομένα υπ' αριθμόν 1 στόχος της ΕΥΠ είναι η εξάρθρωση των κυκλωμάτων της λαθρομετανάστευσης και ο εντοπισμός των συμμοριών που εμπορεύονται ναρκωτικά, όπλα και λευκή σάρκα. Απώτερος στόχος ο έλεγχος του τζίρου πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που διοχετεύονται στην αγορά από αυτές τις δραστηριότητες και στο ξέπλυμά του ενέχονται, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, και πρόσωπα υπεράνω υποψίας. Ανάλογης σπουδαιότητας και η εξουδετέρωση της εγχώριας τρομοκρατίας. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές οι σχετικές έρευνες έχουν αποδώσει αξιόλογα στοιχεία και συγκεκριμένοι ύποπτοι βρίσκονται στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών.
Ο νέος διοικητής της ΕΥΠ Δημήτρης Παπαγγελόπουλος δηλώνει στην «Κ» ότι το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι «εθνικής εμβέλειας και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί» και διαβεβαιώνει ότι η Υπηρεσία «θα κινηθεί στο πλαίσιο της νομιμότητας και της τήρησης των ατομικών δικαιωμάτων».
Σελίδες επί σελίδων αφιερώνει σήμερα το Βήμα της Κυριακής στην αγαπημένη κρατική υπηρεσία του Σταύρου Ψυχάρη την ΕΥΠ! Η εφημερίδα δημοσιεύει μεγάλο ρεπορτάζ με όλο το παρασκήνιο της αποπομπής του Κοραντή και της τοποθέτησης του Παπαγγελόπουλου. Για όποιον διαβάσει το ρεπορτάζ είναι προφανές ότι η εφημερίδα είναι πολύ καλά πληροφορημένη, ενδεχομένως από τον ίδιο τον Προκόπη Παυλόπουλο με τον οποίο ο Σταύρος Ψυχάρης τα λένε συχνά πυκνά στην Αθηναϊκή Λέσχη!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Εντελώς πολιτικός (στα δικά μας γούστα δηλαδή) ο πρωτοσέλιδος τίτλος της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας η εφημερίδα αναδεικνύει σε πρώτο θέμα τα τεράστια προβλήματα που έχει η κυβέρνηση με την αδυναμία πληρωμών στο δημόσιο, στα συσσωρευμένα χρέη ύψους 6 δισ ευρώ στην Υγεία και στις δαπάνες του προϋπολογισμού για το Ασφαλιστικό οι οποίες έχουν ήδη εξαντληθεί. Χάλια η κατάσταση δηλαδή.

ΚΟΛΕΓΙΟ = ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!

Πολύ σημαντικό το θέμα που αναδεικνύει το Έθνος της Κυριακής. Αποκαλύπτει το διάταγμα για τα κολέγια στην Ελλάδα. Επί της ουσίας το Προεδρικό Διάταγμα καταργεί το άρθρο 16 και επιτρέπει την λειτουργία ιδιωτικών (μη κρατικών είναι ο πιο σωστός όρος) στην Ελλάδα. Χαράς ευαγγέλια για τους σπουδαστές των κολεγίων και τους ιδιοκτήτες τους!

ΣΗΡΙΑΛ...

O καθένας με τον πόνο του και ο Μάκης Κουρής με τον Αράπογλου! Εάν δεν ασχοληθεί μαζί του κάθε Κυριακή δεν του πάει καλά η εβδομάδα. Σημαντική πάντως η αποκάλυψη της εφημερίδας το Παρόν. Αρκεί να γράφει τα ίδια και στην περίπτωση που ανοίξει το... ταμείο και τον τιγκάρει στην κρατική ρεκλάμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: