Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!!!!!!!!!!

Συνάντηση Κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ με εκπροσώπους παραγωγικών και συνδικαλιστικών φορέων με θέμα τα κυβερνητικά σχεδία για την πλήρη ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ


Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενο από τον πολιτικό εκπρόσωπο για θέματα Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Εισηγητή του ΚΤΕ Ανάπτυξης, Απόστολο Κατσιφάρα, και τον Γραμματέα του Τομέα Ανάπτυξης, Φίλιππο Σαχινίδη, πραγματοποίησε συνάντηση, στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ, με εκπροσώπους παραγωγικών και συνδικαλιστικών φορέων από τους Νομούς Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Εύβοιας, με αντικείμενο τα κυβερνητικά σχέδια για την πλήρη ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ.







Δήλωση Α. Λοβέρδου σχετικά με δημοσίευση της τουρκικής Εφημερίδας της Κυβερνήσεως περί γεωφυσικών ερευνών στην Ανατολική Μεσόγειο


Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Ανδρέας Λοβέρδος, σχετικά με δημοσίευση της τουρκικής Εφημερίδας της Κυβερνήσεως περί γεωφυσικών ερευνών στην Ανατολική Μεσόγειο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:







Ελλείψεις Μέσων Ατομικής Προστασίας στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Θεσσαλίας


Σοβαρό θέμα ελλείψεων Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) θέτει η Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλίας, με αφορμή διαταγή για τις βασικές αρχές ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνονται σε περιπτώσεις καταστολής πυρκαγιών.









Μετά την εκλογή της στη θέση της πρώτης Αντιπροέδρου της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρυσούλα Σαατσόγλου Παλιαδέλη έκανε την παρακάτω δήλωση.


"Από τη θέση της πρώτης Αντιπροέδρου της Επιτροπής Αναφορών, μια θέση που τιμά ιδιαίτερα τόσο τους Έλληνες Σοσιαλιστές για την ενεργή παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όσο και εμένα προσωπικά, θα μπορέσουμε να αφουγκραστούμε με τα μέλη της Επιτροπής τον σφυγμό του ευρωπαίου πολίτη που περιμένει μία γρήγορη και αποτελεσματική αντίδραση στα αιτήματα, στα σχόλια και στις παρατηρήσεις που διατυπώνει. Μια δεξαμενή ιδεών και προτάσεων που θα μας διευκολύνει στο έργο μας και θα προωθήσει την ευρωπαϊκή ενοποίηση."

Δεν υπάρχουν σχόλια: