Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΑΦΙΣΕΣ


Αγαπητό fimotro.

Παρακολουθώ συνεχώς το blog σας και ελπίζω ότι ίσως τα κατωτέρω να μπορέσω να συνεισφέρω στην καλύτερη πληροφόρηση.Έχω παρατηρήσει ότι σε διάφορα, μάλλον επιλεγμένα σημεία κυρίων οδικών αρτηριών (Λεωφ. Μαραθώνος, πλησίον Νομαρχίας Ανατ. Αττικής, Λεωφ. Αλεξάνδρας και Ζαίμη, Οδός Χρυσοστόμου Σμύρνης, Πεύκη και άλλα) και επάνω σε πλαίσια προβολής διαφημίσεων της ίδιας εταιρείας (Master Group), έχουν «ξεχαστεί» μεγάλες αφίσες της Ν.Δ. από την προεκλογική... περίοδο των Ευρωεκλογών, απεικονίζουσες τον Πρωθυπουργό και φέρουσες το σλόγκαν «Με σύμμαχο εσένα». Παντού η ίδια αφίσα!
Επειδή εμείς οι Έλληνες είμαστε κουτοί ή έτσι πιστεύουν ορισμένοι, πιστεύω πως θα ήταν καλό να ερευνηθούν και γίνουν γνωστά ορισμένα πράγματα :
-Ποιος έχει δώσει την εντολή και ποιος πληρώνει το (σίγουρα όχι ευκαταφρόνητο) κόστος της συνεχιζόμενης αυτής διαφήμισης?
-Σε τι αποσκοπεί η συνεχιζόμενη διαφήμιση? Μήπως ότι σύντομα, όπως φημολογείται θα έχουμε εκλογές?
- Ποιοι επικοινωνιακοί εγκέφαλοι της Ν.Δ. μας υποβάλουν σε αυτή την καθημερινή παρενόχληση? Μήπως θεωρούν ότι το γοητευτικό χαμόγελο του χαρισματικού ηγέτη τους θα μας γλυκαίνει ακόμη περισσότερο την υπέροχη καθημερινότητα που μας έχει εξασφαλίσει η διακυβέρνησή του?
-Μας ρώτησε αλήθεια ο κ. Καραμανλής αν συμφωνούμε να μας προσφωνεί στον ενικό?
Δεν είναι σχήμα οξύμωρο να ζητάς την συμμαχία του θύματος για να το εξοντώσεις?
Πότε θα αποφασίσουν να κάνουν αυτό για το οποίο τους ψήφισε ο κοσμάκης, δηλαδή να κυβερνήσουν την χώρα? Γιατί μόνο αυτό δεν κάνουν. Το μόνο που τους ενδιαφέρει και προσπαθούν να διασφαλίσουν είναι το πώς θα μείνουν στις καρέκλες τους, τίποτα άλλο!
Πόσο θα μας ταλαιπωρούν ακόμα?
Πότε θα καταλάβουν ότι η χώρα καταστρέφεται ή μάλλον έχει καταστραφεί ήδη?
Πώς θα βγει αυτή η ταλαίπωρη χώρα από το τέλμα? Ποιος και πως θα πληρώσει πάλι τα σπασμένα? Από πού?
Πόσοι εφιάλτες υπάρχουν τελικά στην χώρα αυτή? Έλεος πια!
Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Ένας πιστός αναγνώστης
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: