Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Ανακοινώθηκε η σύνθεση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας




Η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ανακοίνωσε τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ). Η θητεία των μελών είναι τριετής.

Το ΚΕΣΥ αποτελείται από τους:

1. Καλοκαιρινό Εμμανουήλ, Χειρουργό, Πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.), ως εκπρόσωπο του Π.Ι.Σ., με αναπληρωτή του τον Παπαπαναγιώτου Παναγιώτη, Βιοπαθολόγο.

2. Αλεξανδρόπουλο Κων/νο, Ψυχίατρο, Γενικό Γραμματέα του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.), ως εκπρόσωπο του Π.Ι.Σ., με αναπληρωτή του τον Κορμά Παναγιώτη, Ορθοπαιδικό.

3. Παγώνη Ματίνα, Παθολόγο, ως εκπρόσωπο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.), με αναπληρωτή της τον Μπασκόζο Ιωάννη, Ενδοκρινολόγο.

4. Κατσίκη Αθανάσιο, Πρόεδρο της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (E.O.O.), ως εκπρόσωπo της E.O.O.), με αναπληρωτή του τον Χασάπη Ευστράτιο, μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

5. Βαγιωνά Δημήτριο, Πρόεδρο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.), ως εκπρόσωπο του Π.Φ.Σ. με αναπληρωτή του τον Αντωνόπουλο Χρήστο.

6. Βιρβιδάκη Κυριάκο, Δήμαρχο Χανίων, ως εκπρόσωπο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.), με αναπληρώτριά του την Μπελώνη - Αράπη Παναγιώτα, Δημοτικό Σύμβουλο Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

7. Μπατάκη Νικόλαο, ως εκπρόσωπο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Ε.), με αναπληρωτή του τον Φερέτη Αθανάσιο.

8. Γκουλιούμη Θεοχάρη, μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ), ως εκπρόσωπο της ΠΑΣΕΓΕΣ, με αναπληρωτή του τον Σκουλαρίκη Φώτη, Οικονομολόγο, Υπάλληλο της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών.

9. Μαργαρώνη Κωνσταντίνο, ως εκπρόσωπο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.), με αναπληρωτή του τον Φραγκούλη Κωνσταντίνο.

10. Κόλλια Παναγούλα, με αναπληρωτή της τον Τομαρά Ιωάννη, ως εκπρόσωπο των παρακάτω φορέων:
* α. Ένωση Ελλήνων Χημικών
* β. Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων
* γ. Ένωση Ελλήνων Φυσικών
* δ. Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

11. Μπούρο Δημοσθένη, Καθηγητή Ιατρικού Τμήματος του Δημοκρίτειου Παν/μίου Θράκης, ως εκπρόσωπο των Ιατρικών Τμημάτων των Α.Ε.Ι. της Χώρας, με αναπληρωτή του τον Ζώρα Οδυσσέα, Αναπληρωτή Καθηγητή Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης.

12. Δημητρακόπουλο Ιωάννη, Αναπληρωτή Καθηγητή στο Τμήμα Οδοντιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως εκπρόσωπο των Οδοντιατρικών Τμημάτων των Α.Ε.Ι. της Χώρας, με αναπληρωτή του τον Παπαδογεωργάκη Νικόλαο, Αναπληρωτή Καθηγητή στο Τμήμα Οδοντιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

13. Μαράκο Παναγιώτη, Καθηγητή στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως εκπρόσωπο των Φαρμακευτικών Τμημάτων των Α.Ε.Ι. της Χώρας, με αναπληρωτή του τον Ρούσση Βασίλειο, Καθηγητή στο Τμήμα Φαρμακευτικής του ιδίου Πανεπιστημίου.

14. Χόρτη Νίκο, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ως εκπρόσωπο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., με αναπληρώτριά του την Τσιόπου Μαρία, Νοσηλεύτρια, Προϊσταμένη Παθολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ».

15. Σκουτέλη Δημήτριο, Πρόεδρο της Ένωσης Νοσηλευτών - τριών Ελλάδος (E.Ν.Ε.), ως εκπρόσωπο της E.Ν.Ε., με αναπληρωτή του τον Πιστόλα Δημήτριο.

16. Δάγλα Αριστείδη, Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Νοσηλευτών /- τριών Ελλάδος (Ε.Ν.Ε.), ως εκπρόσωπο της E.Ν.Ε., με αναπληρωτή του τον Μπίζα Λάμπρο.

17. Πλοίαρχο (ΥΙ) Μενούτη Βασίλειο ΠΝ του ΓΕΕΘΑ/ΔΥΓ, ως εκπρόσωπο των Υγειονομικών Υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων, με αναπληρωτή του τον Ταγματάρχη (ΥΙ) Κολιό Μιχαήλ του ΓΕΕΘΑ/ΔΥΓ.

18. Μπραβάκο Νικόλαο, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγωγής Υγείας και Πληροφόρησης του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με αναπληρώτρια την Πολυχρονοπούλου-Ρούτση Αγγελική, Προϊσταμένη Τμήματος στη Διεύθυνση Φαρμάκων και Φαρμακείων.

19. Κατσικάρου Σταυρούλα, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με αναπληρωτή της τον Κουφάκη Αντώνιο, Προϊστάμενο Τμήματος στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Μονάδων Υγείας.

20. Αμπατζόγλου Θεόδωρο, Διοικητή του Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ., με αναπληρωτή του τον Κυρζόπουλο Δημήτριο, Υποδιοικητή του Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ.

21. Παπαγεωργόπουλο Ελευθέριο, Διοικητή του Ο.Γ.Α., με αναπληρωτή του τον Ζαχαράκη Κωνσταντίνο, Υποδιοικητή του Ο.Γ.Α.

22. Δρ. Σερέτη Ανδρέα, Διευθυντή Νευροχειρουργικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», με αναπληρωτή του τον Βέργαδο Ιωάννη, Αναπληρωτή Καθηγητή Οφθαλμολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντή Β΄ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ».

23. Δρ. Δατσέρη Ιωάννη, Διευθυντή Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», με αναπληρωτή του τον Λιονή Χρήστο, Αναπληρωτή Καθηγητή Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

24. Σελβιαρίδη Παναγιώτη, Καθηγητή Νευροχειρουργικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητή Νευροχειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», με αναπληρωτή του τον Μαυρέα Βενετσάνο, Καθηγητή Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

25. Λαοπόδη Βασίλη, Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.), ως εκπρόσωπο της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε., με αναπληρωτή του τον Γιαννόπουλο Γεώργιο, Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

26. Γιόγιακα Βασίλη, Νομάρχη Θεσπρωτίας, ως εκπρόσωπο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας, με αναπληρωτή του τον Δακή Γεώργιο, Νομάρχη Κοζάνης.

27. Κρεμαστινού Τζένη, Καθηγήτρια του Τομέα Δημόσιας και Διοικητικής Υγιεινής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (Ε.Σ.Δ.Υ.), ως εκπρόσωπο της Ε.Σ.Δ.Υ., με αναπληρωτή της τον Κοντό Βασίλειο, Καθηγητή του Τομέα Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Ε.Σ.Δ.Υ.

28. Φωτεινόπουλο Γεώργιο, Νομικό, Πρόεδρο του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.).
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: