Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Ιστορική ευθύνη του ΠΑΣΟΚ η έξοδος από την κρίση

"Το φλουρί έχει πέσει στο ΠΑΣΟΚ", είπε πριν ακόμα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόμματος ο Γιώργος Παπανδρέου σε σχετική εκδήλωση σήμερα στα γραφεία του κόμματος, λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

"Και αυτό όχι απλά για την καλή τύχη, αλλά κυρίως για το βάρος των ευθυνών, που για άλλη μια φορά, και αυτή τη φορά με τη μεγαλύτερη κρίση που περνάει η χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες, αναλαμβάνει το Κίνημά μας. Αναλαμβάνει την ιστορική ευθύνη να βγάλει τη χώρα από ένα πραγματικό αδιέξοδο, στο οποίο βρίσκεται και διεθνώς, αλλά και να προστατέψει τον Έλληνα πολίτη, την ελληνική οικογένεια, τον εργαζόμενο, τον μισθωτό, τον αδύναμο", είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για έναν αγώνα που δίνεται καθημερινά, προκειμένου να μπει η χώρα σε μία νέα πορεία ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Παρότι το ΠΑΣΟΚ είναι στην κυβέρνηση, ο κ.Παπανδρέου τόνισε ότι δεν πρόκειται για 'κυβερνητικό', αλλά για ένα 'κίνημα του λαού'. "Το Κίνημά μας έχει μεγάλο και ουσιαστικό ρόλο πια στην παρουσία, στην κινητοποίηση, στη συμμετοχή, στην ενημέρωση, στην διάδραση, στη διαβούλευση με τον Ελληνικό λαό, για να μπορέσουμε να κάνουμε τις αλλαγές πραγματικότητα", είπε, στέλνοντας ένα μήνυμα στα στελέχη του για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν και πρέπει να βοηθήσουν στη διάδοση των κυβερνητικών επιλογών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για 'ιστορικές αλλαγές', που δεν έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια, και οι οποίες πρέπει να γίνουν στο συντομότερο δυνατό χρόνο. "Είναι μεγάλο το έργο μας", είπε, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για την επιτυχή έκβασή του και ευχόμενος σε όλους 'καλή χρονιά'.

newstime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: