Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΒΟΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΙ...


Από το: kyparissia-press

Πέρασαν οι εποχές κα Γιαννακοπούλου που χωριζόμασταν σε Νοτίους και Βορείους. Ούτε στον Αμερικάνικo εμφύλιο δεν υπήρχε τέτοια τοποθέτηση. Μετά την λήξη του πολέμου σταμάτησαν να χωρίζουν
τους πολίτες σε Βορείους και Νοτίους. (κλικ στο δημοσίευμα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ). Και συνεχίζει:"Σας έχω βομβαρδίσει εδώ και καιρό για το Δήμο Νότιας Τριφυλίας"!!! Ντροπή για το έργο που παράγει αυτή η κυβέρνηση. Δεν μπορείς να λες ότι "ο Ραγκούσης ζει σε γυάλινο πύργο απομονωμένο"(κλικ στην φωτό για ολόκληρο το άρθρο) για μικροπολιτικούς λόγους. Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι σαν Μαυρογυαλούρος. Θέλουμε πολιτικούς που βλέπουν μπροστά, που παρακολουθούν την πρόοδο, που λειτουργούν συνεκτικά και όχι διασπαστικά με στόχο προφανή την "ψήφο" του εκλογικού σώματος κα Γιαννακοπούλου. Δεν μπορείς να παρασύρεις τον κόσμο σε διχαστικές και απαράδεκτες πολιτικές ενάντια ακόμα και σε αυτά που προτείνει η δική σου κυβέρνηση επειδή κάποιοι καρεκλοκένταυροι και οι γραφίδες τους δεν θέλουν να χάσουν τις θέσεις τους.
Ακόμα και οι φίλοι Φιλιατρινοί είναι περισσότερο προσεκτικοί σε αυτά που ζητούν. Δεν είπαν ποτέ διχαστικά συνθήματα Βορείων και Νοτίων. Ζήτησαν το όνομά τους. Όχι μόνο δεν είναι καθόλου κακό αυτό αλλά είναι και θεμιτό.
Επιτέλους βαρεθήκαμε τις μικροπολιτικές ψηφοθηρικές πρακτικές. Δεν προχωρά έτσι αυτός ο τόπος. Μας γυρίζει πίσω πολλές, μα πάρα πολλές δεκαετίες.
fimotro.

Δεν υπάρχουν σχόλια: