Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Απάντηση Γ. Πεταλωτή στην ομιλία του Α. Σαμαρά στο συνέδριο της Ν.Δ



Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, απάντησε στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά τονίζοντας ότι «με πομπώδεις εκφράσεις και ανερμάτιστους βερμπαλισμούς και φλυαρίες, δεν καλύπτεται η ανυπαρξία πολιτικού λόγου και εναλλακτικής πρότασης για τη χώρα από την αξιωματική αντιπολίτευση»...




...Ο Γ. Πεταλωτής είπε ότι «είναι πλέον μάταιο για τον Έλληνα πολίτη, να περιμένει τη στοιχειώδη ένδειξη αντίληψης της πραγματικότητας από τον κ. Σαμαρά και τη Ν.Δ. Αφού χρειάστηκε να περάσουν εννέα μήνες από τις εκλογές, η Ν.Δ. βρήκε τη στρατηγική που έψαχνε τόσα χρόνια: Tην ``απαλλαγή της χώρας από το μνημόνιο``».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι «αποτελεί ύβρι για τον ελληνικό λαό, οι καταστροφείς της χώρας, να μιλούν για ``παράδοση των κλειδιών από την Κυβέρνηση, για ανάγκη αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας και για διαφορετικό μείγμα οικονομικής πολιτικής``. Σε όλα αυτά η Ν.Δ. επί έξι χρόνια αρίστευσε. Μας κατέστησε έρμαιο των διεθνών κερδοσκόπων, την πλέον αναξιόπιστη χώρα της Ευρώπης, μεθόδευσε αριστοτεχνικά και με τέλεια επαγγελματική δεινότητα τη δωρεά δημόσιας περιουσίας σε φιλικά της συμφέροντα και κατάφερε να εκτινάξει το έλλειμμα και το χρέος σε δυσθεώρητα ύψη».

«Ευτυχώς βέβαια ο κ. Σαμαράς φρόντισε στο κλείσιμο του συνεδρίου του κόμματός του να διασκεδάσει τον ελληνικό λαό. Μίλησε για αρραγή Ν.Δ. και για πρόβλημα ενότητας του ΠΑΣΟΚ», κατέληξε ο Γ. Πεταλωτής.

Αναρτήθηκε από troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: