Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΤΣΙ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τις τελευταίες ανεξαρτοποιήσεις Συμβούλων της Δημοτικής Αρχής με επιστολές καταγγελίας κατά του Δημάρχου και του συστήματός του γεννάται το ερώτημα:
Υπάρχει πλέον ένας πολίτης του Γαλατσίου που να μην έχει πεισθεί ότι η Δημοτική Αρχή που έχουμε, βεβηλώνει καθημερινά και ασταμάτητα, τον υπέρτατο θεσμό που υπάρχει στην τοπική μας κοινωνία?
Ότι η πόλη μας βρίσκεται στα χέρια μιας ανεπαρκούς, επικίνδυνης, υποκριτικής και καταστροφικής Αρχής, που έχει οδηγήσει το Δήμο σε χρεωκοπία?
Ότι το Γαλάτσι διοικείται από έναν Δήμαρχο που έχει παρωχημένες αντιλήψεις και νοοτροπίες, διατηρεί πελατειακές σχέσεις με τους πολίτες, χρησιμοποιώντας μεθόδους που μας γυρίζουν πίσω στο παρελθόν?
Ο Δήμαρχος και μια μειοψηφική ηγετική ομάδα οδηγούν το Δήμο, με ψεύτικες και ανέξοδες υποσχέσεις, στο τελευταίο σκαλί της αδιαφάνειας και της δυσλειτουργίας του.
Η Πρωτοβουλία Πολιτών "ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΤΣΙ" μέσα από τις κοινωνικές της δράσεις και πρωτοβουλίες, έχει επισημάνει έγκαιρα το αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται ο Δήμος μας καθώς και την επικινδυνότητα του συστήματος Τσίρου και της μειοψηφικής του ομάδας.
Τελευταίο παράδειγμα η αντιμετώπιση των συμβασιούχων στο Δήμο. Είναι ανήθικο να κρατάει σε καθεστώς ομηρίας εργαζόμενους, με μοναδικό όπλο την παροχολογία και τις υποσχέσεις, διασκεδάζοντας το αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία και τον κοινωνικό πόνο.
Το σύστημα Τσίρου πνέει τα λοίσθια.
Η Πρωτοβουλία Πολιτών "ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΤΣΙ", θα δώσει τη μάχη απέναντι σε αυτήν τη Δημοτική Αρχή.

Στόχος μας να φέρουμε την ελπίδα μιας νέας Αυτοδιοικητικής Αρχής με αξίες και αρχές, προς το συμφέρον των πολιτών του Γαλατσίου.
Καλούμε Πρόσωπα και Κοινωνικές Δυνάμεις να πάμε όλοι μαζί μπροστά, χαράζοντας τη νέα αντίληψη για το Γαλάτσι που βασίζεται στο νέο, το διαφορετικό, την ελπίδα για το αύριο και τη συμμετοχικότητα, αφήνοντας πίσω το παρελθόν και τις χρεωκοπημένες πολιτικές και μεθοδολογίες.
Η σημερινή Δημοτική Αρχή πριν αποχωρήσει, θα πρέπει να λογοδοτήσει σε όλους εμάς και τον καθένα χωριστά, για την απαξιωμένη αξιοπρέπεια και τον ανύπαρκτο σεβασμό που μας έχει δείξει, από τη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΤΣΙ»

ΕΛΕΝΑ ΖΕΡΒΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: