Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Nέο δελτίο τιμών φαρμάκων με μειώσεις μέχρι και 22,55%



Νέες λιανικές τιμές σε 11.898 φαρμακευτικά προϊόντα, οι οποίες υπολογίστηκαν με το νέο συντελεστή ΦΠΑ 11% και νέες τιμές σε 22 φαρμακευτικά προϊόντα (ΗΠΑΡΙΝΕΣ), που υπολογίστηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα Αγορανομική διάταξη περιλαμβάνει το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων που θα ισχύσει από 1η Ιουλίου 2010.

Όπως ...
αναφέρει το υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας σε ανακοίνωση του, πρόκειται, σε ότι αφορά στις ηπαρίνες, για διόρθωση τιμών που προβλέπεται από το άρθρο 2 της με αριθ. 3/2010 Αγορανομικής Διάταξης και γνωστοποιείται ότι μετά τις διορθώσεις αυτές, οι τιμές σε αυτή την κατηγορία προϊόντων διαμορφώνονται έως και 22,55% χαμηλότερα από τις ισχύουσες τον Απρίλιο, δηλαδή πριν τεθεί σε ισχύ η μεταβατική Α.Δ. 3/2010.

Επίσης στο δελτίο υπάρχουν και διορθώσεις τιμών σε 10 φαρμακευτικά προϊόντα (ορφανά φάρμακα κ.λπ.), διαγραφές 252 φαρμακευτικών προϊόντων, σύμφωνα με τις αντίστοιχες αποφάσεις του Ε.Ο.Φ και μεταβολές σε 414 προϊόντα, που αφορούν αλλαγή ονομασίας ή και υπευθύνου κυκλοφορίας και κωδικών Ε.Ο.Φ.

Το Δελτίο Τιμών Φαρμάκων βρίσκεται στην ιστοσελίδα:



Δεν υπάρχουν σχόλια: