Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


«Οι δυσκολίες είναι πολλές, αλλά τα πράγματα έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε έναν δρόμο και αυτό αναγνωρίζεται και από τους εταίρους μας, αλλά νομίζω και από τους Έλληνες πολίτες», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατά την υποδοχή του, νωρίτερα σήμερα, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, στον οποίο παρουσίασε το νέο Πρόεδρο και τους νέους Αντιπρόεδρους του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους...
Ο κ. Παπούλιας σημείωσε ότι «ο κύριος υπουργός αγωνίζεται κι αυτός με πολλές δυσκολίες» και του ευχήθηκε «να πάνε όλα καλά». Τόνισε δε ότι «ο ελληνικός λαός περιμένει πολλά, οι δυσκολίες είναι πολλές, αλλά ελπίζουμε ότι θα βγούμε από την κρίση».
Ο κ. Παπακωνσταντίνου, παρουσιάζοντας τον νέο Πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Φωκίωνα Γεωργακόπουλο και τους νέους Αντιπροέδρους Βλάσιο Ασημακόπουλο και Βασίλειο Σουλιώτη, έκανε λόγο για «εξαίρετους νομικούς, αλλά και ανθρώπους με ευρύτητα πνεύματος, που θα βοηθήσουν να στηριχθεί και να μπορέσει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους να αποτελέσει έναν ακόμη πιο ισχυρό σύμμαχο του κράτους και σύμβουλο της πολιτείας για τα μεγάλα ζητήματα».
Εξήγησε ακόμη ότι έχει ήδη ξεκινήσει συζήτηση για την αναδιοργάνωση του Συμβουλίου, διότι, όπως είπε, «έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και είναι κρίμα αυτό το δυνατό επιστημονικό δυναμικό που υπάρχει να μην χρησιμοποιείται με τον καλύτερο τρόπο για τις μεγάλες υποθέσεις που απασχολούν το ελληνικό δημόσιο».
Από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας ευχήθηκε καλή επιτυχία, υπογράμμισε το σημαντικό έργο τους και σημείωσε ότι «σε μια περίοδο δύσκολη για όλους μας, ο καθένας στον τομέα του έχει την υποχρέωση να δείξει τον καλύτερο εαυτό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: