Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Συνάντηση Παπανδρέου με τον Λ. Παπαδήμο

nooz.gr
Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου με τον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΚΤ, Λουκά Παπαδήμο, στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση διήρκεσε πάνω από μία ώρα, ενώ το περιεχόμενο των συζητήσεων δεν έγινε γνωστό.

Στο μεταξύ, αναφερόμενος στη συνάντηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής δήλωσε ότι «ο κ. Παπαδήμος είχε μια σημαντικότατη θέση στην ΕΚΤ, οι εμπειρίες και οι γνώσεις του είναι γνωστές, είναι μια συνάντηση όπου θα υπάρχει ενημέρωση και των δύο πλευρών».

Ερωτηθείς αν υπάρχει θέση στην κυβέρνηση για τον Λ. Παπαδήμο, ανέφερε ότι «η κυβέρνηση υπάρχει και λειτουργεί», προσθέτοντας ότι «συζητήσεις και γνώμες είναι πάντα χρήσιμες».

Πάντως, αρκετά Μέσα Ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η συνάντηση Παπανδρέου- Παπαδήμου αναζωπυρώνει τα σενάρια για συμμετοχής του πρώην αντιπροέδρου της ΕΚΤ στο κυβερνητικό σχήμα.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε προτείνει στον κ. Παπαδήμο να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος και να αναλάβει την ευθύνη της οικονομικής πολιτικής, ωστόσο ο άλλοτε αντιπρόεδρος της ΕΚΤ δεν είχε αποδεχθεί την πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: