Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ"


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί παρουσία του πρωθυπουργού η τελετή αγιασμού της 75ης ΔΕΘ...


Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου έπειτα από την ξενάγησή του και τις συναντήσεις του με τις διοικήσεις των Helexpo και ΔΕΘ σε δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ελλάδα έχει δυνατότητες και θα μπορέσει Ο πρωθυπουργός δήλωσε μετά το πέρας της ξενάγησής του στα περίπτερα της ΔΕΘ ότι η έκθεση αναδεικνύει το πόσο αξιόλογο δυναμικό έχει αυτή η χώρα τονίζοντας ότι υπάρχουν όλες οι εκείνες οι προοπτικές για να παραχθεί και πάλι πλούτος και να προχωρήσει η χώρα μπροστά.

Επίσης άσκησε σκληρή κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ, λέγοντας ότι η κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος, η ανομία και η διαφθορά εγκλώβισαν τη χώρα και την έφεραν στη σημερινή δυσμενή κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. "Σήμερα θέτουμε τις βάσεις για μια νέα εποχή που θα δώσει τη δυνατότητα κοινωνικής συνοχής, δικαίου και ανάπτυξης" πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Απόψε στις 20:00 το βράδυ αναμένεται η ομιλία του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο όπου θα παρουσιάσει τους άξονες της κυβερνητικής πολιτικής για το επόμενο διάστημα, ενώ αύριο το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη τύπου εφ΄όλης της ύλης. να παράξει και πάλι πλούτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: