Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΑΙΝΟΙ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Τα εύσημα απέδωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στον Έλληνα πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κρίση της ελληνικής οικονομίας, υποδεχόμενός τον στο Λευκό Οίκο.«Συγχαίρω τον πρωθυπουργό για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στο χειρισμό της οικονομικής κρίσης και Θεού θέλοντος, θα βάλει τη χώρα του πάλι στο σωστό δρόμο», τόνισε ο κ. Μπάιντεν για να τον διακόψει ο κ. Παπανδρέου, επισημαίνοντας ότι «είμαστε ήδη στο σωστό δρόμο».Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος συμφώνησε, λέγοντας «είσαστε στο σωστό δρόμο, είσαστε στο σωστό δρόμο και είμαστε εντυπωσιασμένοι από τη σκληρή δουλειά που κάνετε. Συγχαρητήρια»...



Επερχόμενες επαφές με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο
Ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί δυο φορές με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αρχιεπισκοπής, Σταύρο Παπαγερμανό, ο Αρχιεπίσκοπος θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κ. Παπανδρέου στην αυριανή δεξίωση που πραγματοποιείται στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας, καθώς και στο γεύμα που θα διοργανώσει μεθαύριο το Foreign Policy Association, σε ξενοδοχείο του Μανχάταν.
Όπως αναφέρεται, «ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος διατηρεί συχνή επαφή με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, για την προώθηση κοινών στόχων και οραμάτων για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία». Ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος απουσιάζει από τη Νέα Υόρκη και επιστρέφει αύριο από την Κωνσταντινούπολη, όπου βρισκόταν σε προγραμματισμένο ταξίδι με αξιωματούχους της Επισκοπικής Συνέλευσης της Βορείου και Κεντρικής Αμερικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: