Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

AΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΘ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Μία πρώτη γεύση των όσων αναμένεται να τονίσει στην αποψινή ομιλία του στο Βελλίδειο έδωσε το πρωί του Σαββάτου ο Αντώνης Σαμαράς, στην καθιερωμένη περιήγηση στα περίπτερα της ΔΕΘ...


«Την περίοδο αυτή ασφυκτιά και πνίγεται ο κόσμος από την οικονομική πολιτική η οποία δεν συμπλέει με τα όνειρα και το αύριο που αναζητούμε» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Σαμαράς συμπλήρωσε ότι η οιικονομία έχει τεράστιες δυνατότητες και συνεχάρη τους Έλληνες επιχειρηματίες που με τη δουλειά και τις ιδέες τους διαφημίζουν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επισκέφθηκε αρκετά περίπτερα, όπως του Πυροσβεστικού Σώματος και τοπικών εφημερίδων.

Στους χώρους της ΔΕΘ βρέθηκαν ο δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο νομάρχης και υποψήφιος για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, βουλευτές της ΝΔ και πλήθος κόσμου.

Η αποψινή ομιλία

Διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε όσους ψήφισαν και όσους καταψήφισαν το μνημόνιο αναμένεται να χαράξει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου (8:00 μ.μ.) ενώπιον των παραγωγικών φορέων στη ΔΕΘ, παρουσιάζοντας παράλληλα την εναλλακτική λύση που προτείνει το κόμμα του.

Με τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να παρακολουθεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, την ομιλία του κ. Σαμαρά από την πρώτη σειρά στο Βελλίδειο, ο κ. Σαμαράς αναμένεται να επιτεθεί στην κυβέρνηση για την κρίση χρέους, για τα αδιέξοδα στα οποία οδηγεί η πολιτική της, να πει ότι δεν ήταν αναπόφευκτο να φτάσουμε στο μνημόνιο, και να περιγράψει το «άλλο μίγμα πολιτικής» που προτείνει η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: