Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Έρχεται ο Γιώργος Παπανδρέου στην Αλεξανδρούπολη...


...για να "σώσει" Γιαννακίδη - Νικολάου και Κογιομτζή
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα επισκεφθεί εκτάκτως την Αλεξανδρούπολη, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου.
Ο σκοπός της επίσκεψης Παπανδρέου είναι να συσπειρώσει τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και να ενισχύσει τους συνδυασμούς που στηρίζει το κόμμα του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Η υποψηφιότητα του Μιχάλη Κογιομτζή για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, φαίνεται να μην "περπατάει" και δεν τυγχάνει της αποδοχής μεγάλου ποσοστού στελεχών και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν τον ανεξάρτητο Συνδυασμό του Δημάρχου Γιώργου Αλεξανδρή, ενώ πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν πως ο κ. Κογιομτζής δεν θα περάσει ούτε στο Β΄γύρο των εκλογών.
Η κατάσταση δεν είναι καλύτερη και στις περιφερειακές εκλογές, αφού σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε στο Έβρο, ο "εκλεκτός" του ΠΑΣΟΚ υποψήφιος Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, είναι 4 μονάδες πίσω από τον Γιώργο Παυλίδη...»
Για τους λόγους αυτούς τοπικά και κεντρικά στελέχη του κινήματος επιστρατεύουν τον πρωθυπουργό να έρθει στον Έβρο για να "σώσει την κατάσταση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: