Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5nx3U50RpPS7j_uZiFhWlGvzy4U09aADqntzhj07ieJPxfDeCZmjZzR50wwRYblDCzsgzx7Da0QZrLcX8jqEey-SJwaq93gZTTfv_EyFSmSwjEre_9Nx18IflEvxO-X7zAKYdOEbGU9Q/s1600/FOTO+ZERBA.jpg






«Θερμά συγχαρητήρια στο Λευτέρη Κοσμίδη!»

Υπερηφάνεια και συγκίνηση νιώσαμε ως Έλληνες -και κυρίως ως Γαλατσιώτες- για τη Χρυσή επιτυχία του δικού μας, Λευτέρη Κοσμίδη, που στέφθηκε χτες Παγκόσμιος πρωταθλητής

στις ασκήσεις εδάφους, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής του Ρότερνταμ!

Ο 19χρονος Λευτέρης, γιος του Θανάση Κοσμίδη, ομοσπονδιακού προπονητή της ενόργανης γυμναστικής και μαχητικού μέλους της παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών Πράσινο Γαλάτσι», πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στο "Αχόι", όπου διεξάγονται οι αγώνες, και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο (με 15.700 βαθμούς), αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ιάπωνα Κοχέι Ουτσιμούρα και στην τρίτη τον Βρετανό, Ντάνιελ Πέρβις!

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ήταν ο πρώτος τελικός παγκοσμίου πρωταθλήματος που συμμετείχε το χρυσό παιδί της ελληνικής γυμναστικής!

Με την πρώτη νικητές!!!!

Η επιτυχία του Λευτέρη Κοσμίδη, αυτή ειδικά την περίοδο του κρίσιμου αγώνα για το Γαλάτσι, μεταφέρει ένα δυναμικό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας!

Συγχαρητήρια στον ίδιο, την οικογένεια του και τους ανθρώπους που τον στήριξαν και πάντα νίκες, που μας κάνουν όλους μας υπερήφανους.

Έλενα Ζέρβα

Υποψήφια δήμαρχος Γαλατσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: