Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Η Νεοχωρούδα ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ με την Χριστίνα Αλίρη

neoxorouda29_1Μήνυμα ελπίδας και αλλαγής μετέφερε χθες βράδυ η Χριστίνα Αλίρη στους κατοίκους της Νεοχωρούδας, παρουσιάζοντας τις προγραμματικές θέσεις της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», για τον νέο καλλικρατικό δήμο Ωραιοκάστρου.

«Το σύνθημά μας «γυρίζουμε σελίδα», δεν είναι ένα πυροτέχνημα, είναι στάση, θέση και πίστη», τόνισε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», στην ομιλία της στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό Κέντρο Νεοχωρούδας. Και συνέχισε: «Η μάχη που δίνουμε σε αυτές τις εκλογές είναι σπουδαία, καθώς σε αυτές θα κριθεί το αύριο του νέου δήμου μας, μία μάχη για το δίκαιο και το σωστό, με «όπλα» τις ιδέες, τους ανθρώπους και το πρόγραμμά μας».

Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», η κα Αλίρη τόνισε, ότι είναι το μόνο που απαντά στις πραγματικές ανάγκες του τόπου, με προτάσεις συγκροτημένες για την επίλυση των προβλημάτων, που χρονίζουν. Προβλήματα καυτά, καθημερινά, στα οποία επί οκτώ χρόνια οι συνυποψήφιοι δήμαρχοι δεν έδωσαν λύσεις, παρ΄ όλο που είχαν και χρόνο και χρήμα.

Η κα Αλίρη αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Δημήτρη Σαραμάντο, και την τελευταία «συγκλονιστική» έκδοση του Δήμου Καλλιθέας, η οποία βρίθει από ψευδή στοιχεία, σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να ωραιοποιηθεί η εικόνα του δημάρχου, ο οποίος ήδη έχει καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 15 μηνών, για κακοδιοίκηση.

«Στάθηκαν ανάξιοι διαχειριστές και απέτυχαν παταγωδώς, κληροδοτώντας υπέρογκα χρέη», τόνισε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Αλίρη, αναφερόμενη στους απερχόμενους δημάρχους του Ωραιοκάστρου, της Μυγδονίας και της Καλλιθέας, ενώ κάλεσε όλους να μην εφησυχάζουν, ξεπερνώντας τον παλαιοκομματισμό, τον παραγοντισμό και τις πελατειακές σχέσεις.

«Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε το πρόσωπο του νέου δήμου και θα το πράξουμε μαζί. Το αποτέλεσμα των εκλογών θα μας δικαιώσει», κατέληξε η κα Αλίρη, η οποία καταχειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους δημότες.

Την κατευόδωσαν όλοι με ευχές για επιτυχία της παράταξης «Κοινωνία Πολιτών» και να αποδειχτεί η ίδια μία άξια δήμαρχος, θέτοντας την απαρχή μιας καλύτερης ζωής για όλους.

neoxorouda29_2 neoxorouda29_3 neoxorouda29_4

neoxorouda29_5 neoxorouda29_6

Δεν υπάρχουν σχόλια: