Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ


Ριζικές αλλαγές φέρεται να προωθεί ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βάλλει χαρακτηριστικά κατά της «κομματικής οργάνωσης με τις ξύλινες πινακίδες και τα ξύλινα λόγια». Το επόμενο τρίμηνο επιχειρείται να αναδειχθεί σε περίοδο αναγέννησης του κομματικού μηχανισμού στην αξιωματική αντιπολίτευση.
«Θέλουμε όργανα που να προέρχονται, να ανήκουν και να υπηρετούν την κοινωνία»,...
διαμήνυσε ο κ. Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε διάσκεψη των προέδρων των Νομαρχιακών Διοικουσών Επιτροπών (ΝΟΔΕ), στα γραφεία της ΝΔ. Ο ίδιος χαρακτήρισε ζητήματα όπως τη συγκρότηση των περιφερειακών οργανώσεων «σημαντική προτεραιότητα μετά και από τις νέες συνθήκες τις οποίες δημιούργησαν οι πρόσφατες περιφερειακές εκλογές και τις νέες ανάγκες που αναδείχθηκαν στο πλαίσιο του εκλογικού αγώνα».
Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι «τα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη μας δεν είναι μύθος, αλλά πραγματικότητα. Αυτή η πραγματικότητα έχει τεράστια σημασία για την ανοδική πορεία της Νέας Δημοκρατίας. Ξεκινάμε μια νέα συστηματική προσπάθεια επικοινωνίας μαζί τους και ζητάμε τη συμμετοχή τους στο κομματικό έργο».
Στη ΝΔ επικεντρώνουν σε εκλογικές αναμετρήσεις οι οποίες θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα σε επιστημονικούς κλάδους, όπως δικηγόροι και γιατροί. Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Σαμαράς κάλεσε τα στελέχη του κόμματος «να συμμετάσχουν αποτελεσματικά και να κατακτήσουμε νέες νίκες με τους υποψηφίους και τις συνδικαλιστικές μας παρατάξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: