Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Αρχίζουν αύριο οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς


tovima.
Επικοινωνιακά η κυβέρνηση στηρίζει πολλά στις συναντήσεις του πρωθυπουργού µε τους πολιτικούς αρχηγούς – συναντήσεις που θα αρχίσουν µε τον Αντώνη Σαµαρά και θα ολοκληρωθούν µε τον Γιώργο Καρατζαφέρη, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας αρνήθηκε να απαντήσει θετικά στην πρόσκληση του πρωθυπουργού.

Η κυβέρνηση, σύμφωνα με «Τα Νέα», αφήνει να εννοηθεί ότι οι συναντήσεις αυτού του χαρακτήρα θα συνεχιστούν και στο µέλλον και ο πρωθυπουργός θα έχει ανοιχτές τις πόρτες του για όποτε κρίνει κάποιος πολιτικός αρχηγός ότι πρέπει να τον συναντήσει και µε ανοιχτή ατζέντα.

Ενδεικτικά ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Γιώργος Πεταλωτής δήλωσε: «Οτιδήποτε θελήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί να συζητηθεί, θα είναι μέσα στο πλαίσιο της συζήτησης» και πρόσθεσε ότι «η συναίνεση δεν αρχίζει και ούτε τελειώνει με ένα νοµοσχέδιο που εκ του αποτελέσµατος θα αδικούσε και τους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και τη συναίνεση, η οποία τότε θα ήταν α λα καρτ».

Υπενθυµίζεται ότι η κυβέρνηση υποστηρίζει πως οι συναντήσεις της Τρίτης έχουν ως αντικείµενο την ενηµέρωση των πολιτικών αρχηγών για την κρίσιµη Συνοδό Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης στις Βρυξέλλες, το διήµερο 16 και 17 Δεκεµβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: