Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ο Μητσοτάκης δεν ψηφίζει Ντόρα!


Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή για το πιο από τα δύο παιδιά του-Ντόρα ή Κυριάκο- θα υποστηρίξει στις προσεχείς εκλογές ο κ. Μητσοτάκης διαβάσαμε σήμερα. Φυσικά ο επίτιμος πρόεδρος είναι έξυπνος άνθρωπος και στέλνει με τον δικό τρόπο μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

Στην υπόθεση διαβάζουμε ότι πέραν του ιδίου εμπλέκεται και η κ. Μαρίκα αλλά και ολόκληρη η οικογένεια…

Παραθέτουμε λοιπόν την είδηση από την στήλη «Φανούριος» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»:

«Εντελώς τυχαία συνάντησα έναν παλαιό πολύ στενό αλλά και έμπιστο συνεργάτη του Κώστα Μητσοτάκη. Δεν θα υποστηρίξω οτι όσα μου είπε για τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ήταν οτι καλύτερο άκουσα τα τελευταία χρόνια. Φυσικά ξεπέρασα το σοκ γρήγορα.

Όμως ο άνθρωπος αυτός με πολύ έξυπνο τρόπο μου έδωσε πολλές απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα που εδώ και καιρό με βασανίζουν. Μου μίλησε ειλικρινά για εκείνες τις...δονήσεις που φαίνεται να έχουν κλονίσει τον ψυχικό κόσμο του πρώην Πρωθυπουργού όσο αυτό και να σας φαίνεται περίεργο.

Η Ντόρα για παράδειγμα. “Δεν συμφωνεί σε όλα μαζί της...” μου είπε και συνέχισε λέγοντας οτι “δεν τον άκουσε σε πολλά, και μάλλον την πάτησε με το κόμμα που έφτιαξε”. Σκέφτηκα οτι δεν μπορεί να είναι αλήθεια κάτι τέτοιο...δεν γίνεται δηλαδή.

Αφού συνήλθα και με την συζήτηση που επακολούθησε κατάλαβα οτι στην οικογένεια υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Εδώ φαντάζομαι οτι εμπλέκεται ο ίδιος ο Μητσοτάκης, η κ. Μαρίκα, ο Κυριάκος, η Ντόρα φυσικά αλλά και τα άλλα τα παιδιά. Η κ. Μαρίκα σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε διχασμένη την οικογένεια και απο ότι μπόρεσα να συμπεράνω το παλεύει σκληρά για να τους κρατήσει ενωμένους. Αλλά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ο κ. Κώστας φαίνεται ανένδοτος.

Η Ντόρα έκαμε λάθος...” Φυσικά το μεγάλο πολιτικό ερώτημα στην υπόθεση αυτή είναι τι θα πράξει ο Μητσοτάκης στις εκλογές. Θα ψηφίσει το κόμμα της Ντόρας την στιγμή που είναι επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ όταν την ίδια ώρα υποψήφιος με το κόμμα του κ. Σαμαρά θα είναι και ο γιος του; Την απάντηση μου την έδωσε ο συνομιλητής μου: “Ο Μητσοτάκης ψηφίζει στην Β' Αθήνας όπου υποψήφιος είναι ο Κυριάκος...” Τρελάθηκα. Γίνονται αυτά τα πράγματα ρώτησα. “Γίνονται. Για τον Μητσοτάκη γίνονται γιατί μέσα του δεν έχει τελειώσει η Νέα Δημοκρατία” ήταν η απάντηση που πήρα.

Προσπαθώ να συνοψίσω: Η Ντόρα είναι σε κόντρα με τον πατέρα της, ο Κυριάκος αποτελεί το μέλλον της οικογένειας και τελικά ο επίτιμος κάνει σχέδια για το μέλλον....Κύριε ελέησον!»

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: