Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΠΑΣΟΚ και δικαστές τον ψάχνουν και ο Άκης αλλάζει έπιπλα!


Οι δικαστές τον ψάχνουν, το ίδιο και ο ΣΔΟΕ. Ερευνούν τον τρόπο με τον οποίο απέκτησε την ακίνητη περιουσία του. Το ΠΑΣΟΚ τον παραπέμπει σε προανακριτική για το σκάνδαλο των υποβρυχίων. Αλλά ο Άκης Τσοχατζόπουλος, δείχνει να μην δίνει… δεκάρα για όλα αυτά και να συνεχίζει να ζει ανέμελος στον… δικό του κόσμο: Ανακαινίζει το σπίτι του με πανάκριβα έπιπλα!

Την Τετάρτη το μεσημέρι, όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα, δύο φορτηγά με έπιπλα σταμάτησαν μπροστά στο νεοκλασικό του Άκη και της Βίκυς Σταμάτη στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Το ένα ήταν της εταιρείας επίπλων «Κούρτης» και το δεύτερο μεταφορικής εταιρείας από τη Θεσσαλονίκη. Για να μεταφερθούν τα έπιπλα, μεταξύ αυτών και μια δίφυλλη ντουλάπα, επιστρατεύτηκε και ένας… γερανός. Τα νέα έπιπλα τοποθετήθηκαν στο σπίτι και η μεταφορικά εταιρεία παρέλαβε τα παλιά.
Το τιμολόγιο του οίκου «Κούρτης», μιας από τις ακριβότερες εταιρείες πώλησης επίπλων, άγνωστο. Μόνον όμως το κόστος της λευκής ντουλάπας, είναι 4.190 ευρώ και με την έκπτωση, 3.390 ευρώ. Όλα τα έπιπλα πληρώθηκαν απολύτως μετρητοίς !
Την ίδια ώρα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, η κα Σταμάτη έχει ανοικτό λογαριασμό στην εταιρεία Christoffle από την οποία εκτός των άλλων αγόρασε ένα κηροπήγιο αξίας 8.000 ευρώ !
Είναι πολλά τα κλεφτά Άκη…

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: