Κυριακή 8 Μαΐου 2011

''ΛΑΘΟΣ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ''


Για «λάθος» της ΝΔ με την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο, έκανε λόγο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.Ο βουλευτής της ΝΔ απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τα σκάνδαλα και την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής σημείωσε: «Εμείς δεν βρήκαμε φακέλους για στελέχη του ΠΑΣΟΚ το 2004; Άγιοι ήταν όλοι; Η ΝΔ δεν πήρε...

τους φακέλους να στήσει δικαστήρια και να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή. Ακούσατε να στήνουμε βιομηχανία εξεταστικών; Ήταν πολιτική απόφαση»
Όπως είπε ο κ. Σπηλιωτόπουλος «ήταν λάθος που πήγαμε τον Ανδρέα Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο» και πρόσθεσε: «Το ΠΑΣΟΚ σήμερα με τον τρόπο που λειτούργησε δημιούργησε την αίσθηση ότι όλοι είναι ένοχοι. Τώρα αυτοί που προσπάθησαν να μας συκοφαντήσουν δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο. Οι μισοί υπουργοί της κυβέρνησης δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν».
Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ανέφερε ότι «ο κύκλος του Καραμανλή έχει κλείσει στη Νέα Δημοκρατία» και πρόσθεσε πως: Η ΝΔ με το Ζάππειο ΙΙ προχωρά στη δημιουργία μιας άλλης πρότασης που θέλω να πιστεύω ότι θα είναι πειστική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: