Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Σκληρή επίθεση Διαμαντοπούλου στις φοιτητικές παρατάξεις


newpost.gr
Σκληρή επίθεση Διαμαντοπούλου στις φοιτητικές παρατάξεις
Σφοδρή επίθεση κατά των φοιτητικών παρατάξεων και δη κατά της ΠΑΣΠ εξαπέλυσε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, απατώντας στις αντιδράσεις που υπάρχουν και από την ΠΑΣΠ στο νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η υπουργός τόνισε σε συνεντευξή της στο «Πρώτο Θέμα» πως έχει έρθει πλέον η ώρα όλοι μαζί «να αλλάξουμε το νοσηρό φαινόμενο της αντιμετώπισης του δημοσίου πανεπιστημίου ως κομματικού φέουδου» αφήνοντας έτσι πολλά «καρφιά» για την λειτουργία των φοιτητικών παρατάξεων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Μεταξύ άλλων, η κυρία Διαμαντοπούλου χαρακτήρισε ως επιλεκτική χρεοκοπία για τους Οίκους Αξιολόγησης την απόφαση της Συνόδου Κορυφής για την Ελλάδα η υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου η οποία για μια ακόμα φορά ζητά να υπάρξει συναίνεση στην απόφαση την οποία χαρακτηρίζει ιστορική.

Σε συνέντευξή της στην κυριακάτικη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η κ. Διαμαντοπούλου ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει νέο Μνημόνιο και πως το Μεσοπρόθεσμο με τους εφαρμοστικούς νόμους θα δημιουργήσουν ένα θετικό υπόβαθρο για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η χώρα.

Σύμφωνα με την κα Διαμαντοπούλου η απόφαση της Συνόδου Κορυφής παρέχει πλέον την αναγκαία ασφάλεια ώστε να κινηθούν δημιουργικά οι δυνάμεις της παραγωγής και της εργασίας και να σταματήσει το άγχος της καθημερινής ανασφάλειας στην οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: