Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Σκληραίνουν τη στάση τους οι οδηγοί ταξί


newpost.gr
Σκληραίνουν τη στάση τους οι οδηγοί ταξί
Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μεταφορών από τις 10 το πρωί της Δευτέρας οι ιδιοκτήτες ταξί, όπως αποφάσισαν μεταξύ αλλων κατά τη διάρκεια συνέλευσης της Ομοσπονδίας τους.


Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, το κλίμα φαίνεται πως είναι τεταμένο, με τη σκληροπυρηνική τάση υπέρ της συνέχισης της απεργίας να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος.

Οπως μεταδίδει λοιπόν η κρατική τηλεόραση, οι οδηγοί ταξί θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και μάλιστα με πιο «σκληρό» χαρακτήρα, με σήκωμα των μπαρών στις εθνικές οδούς αλλά και στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, ενώ είναι σίγουρη η μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας τη Δευτέρα (1/8) το πρωί.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο ΑΝΤ1, οι οδηγοί αναμένεται να κλείσουν τα Τέμπη για μισή ώρα περίπου σήμερα, Κυριακή.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ εξήγησε πως στην συνεδρίαση της Ομοσπονδίας θα ενημερωθούν οι συνάδελφοι.

Σημείωσε πως οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν ενώ σε ερώτηση για το εάν θα υπάρξουν αποκλεισμοί είπε πως οι κινήσεις τους είναι αυθόρμητες.

Τονίζεται ότι οι αυτοκινητιστές εμφανίζονται ανυποχώρητοι μετά και το «ναυάγιο» της συνάντησης που είχαν με τον υπουργό Υποδομών, Γιάννη Ραγκούση, την Παρασκευή.

Μάλιστα, το Σάββατο ιδιοκτήτες ταξί απέκλεισαν για δύο ώρες το λιμάνι της Πάτρας, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν εκατοντάδες επιβάτες και να επικρατήσει ένταση.

Για λίγη ώρα συνάδελφοί τους απέκλεισαν και το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: