Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Κόντρες κορυφαίων πριν το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Η χώρα βουλιάζει, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν πιο σπουδαία πράγματα…


http://img.protothema.gr/F5F73B0D013A9BE277CCD29A826EA99C.jpg

Υπέρ της πρότασης του Γιώργου Παπανδρέου για διαρχία στο ΠΑΣΟΚ μέχρι τις εκλογές τάσσεται ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας, ενώ εξαπολύει επίθεση κατά κορυφαίων στελεχών του κόμματός του.

«Η πρόταση Παπανδρέου είναι ισορροπημένη και ανταποκρίνεται, υπό τις παρούσες συνθήκες, στα συμφέροντα του ΠΑΣΟΚ και κυρίως της χώρας», αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην «Realnews» ο κύριος Ρέππας.

Την ίδια ώρα, στρέφεται, κατά κορυφαίων στελεχών του κόμματος, τονίζοντας ότι «πάει πολύ οι τροϊκανότεροι των τροϊκανών στην πολιτική να εμφανίζονται σήμερα ως αντιμνημονιακοί».

Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη ο κ. Χρυσοχοΐδης τάχθηκε κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ τον οποίο μάλιστα κατηγόρησε για «αμετανόητη εμμονή που οδηγεί σε κατασπατάληση πολύτιμου χρόνου». Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ.

Την ίδια ώρα, σε συνέντευξή του στην δημόσια τηλεόραση το βράδυ της Πέμπτης, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, δήλωσε ότι θα ανοίξει τα χαρτιά του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ενώ απηύθυνε έκκληση για εσωκομματική σταθερότητα και δήλωσε ότι σημασία έχουν οι πράξεις κι όχι τα λόγια. Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ.

Αλλαγή ηγεσίας στο κόμματος πριν από τις εκλογές και σε χρονικό διάστημα που θα είναι επαρκές για την εκλογική προετοιμασία του νέου προέδρου ζητά από την πλευρά της η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου,

«Οποίος τραβήξει το καλώδιο της κυβέρνησης, θα σταματήσει το μηχάνημα αναπνοής της χώρας», υπογραμμίζει σε συνέντευξη της στην Καθημερινή η υπουργός Παιδείας.

Θυμίζουμε ότι επιφυλακτικός για το μοντέλο της διαρχίας είχε ταχθεί ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, ενώ από τους κορυφαίους του ΠΑΣΟΚ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: