Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Κατάθεση αναφορών από την Μαρία Κυριακοπούλου 30/03/2012

Κατάθεση αναφοράς σχετικά με το Επιμελητήριο Αχαΐας

H Μαρία Κυριακοπούλου κατέθεσε αναφορά, προς την Υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Επιμελητήριο Αχαΐας, το οποίο μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, απώλεσε το μεγαλύτερο μέρος των αποθεματικών που διατηρούσε στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Επισυνάπτεται το διαβιβασθέν με την αναφορά έγγραφο.

Κατάθεση αναφοράς σχετικά με την Αχαϊκή Συν. Τράπεζα

H Μαρία Κυριακοπούλου κατέθεσε αναφορά, προς τον Υπουργό Οικονομικών και την Υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, σχετικά με τα προβλήματα και την ανασφάλεια που έχει προκαλέσει στον επιχειρηματικό κόσμο, στους καταθέτες και μετόχους, σε συνταξιούχους και εργαζομένους, η ανάκληση της άδειας λειτουργίας της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας. Τονίζει ότι έχουν γεννηθεί εύλογα ερωτήματα για την εξέλιξη της υπόθεσης, που χρήζουν άμεσης απάντησης και τακτοποίησης.

Επισυνάπτεται το διαβιβασθέν με την αναφορά έγγραφο.


ach.syn_.tr_..pdf375.76 KB

H Μαρία Κυριακοπούλου κατέθεσε δύο αναφορές, προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, προκειμένου να δοθεί παράταση (χωρίς προσαυξήσεις) στην καταβολή οφειλών προς το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ, την Εφορία κλπ. από καταθέτες της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, της οποίας η άδεια λειτουργίας ανακλήθηκε, μέχρι να μεταφερθούν τα χρήματά τους στην Εθνική Τράπεζα και να ανακτήσουν ρευστότητα.

Επισυνάπτονται τα διαβιβασθέντα με τις αναφορές έγγραφα.


ofeiles1.pdf431.43 KB

ofeiles2.pdf392.54 KB

Δεν υπάρχουν σχόλια: