Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Συμφωνία για ντιμπέιτ Σαμαρά - Τσίπρα...



Θα «μονομαχήσουν» τηλεοπτικά...
«Το ντιμπέιτ Τσίπρα-Σαμαρά θα έχει πολύ ενδιαφέρον», έγραψε στο twitter ο Νίκος Παππάς διευθυντής στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αυτό τον τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας αποδέχτηκε την πρόσκληση - πρόκληση του... Γιάννη Μιχελάκη για μια τηλεμαχία με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Νωρίτερα, στενός συνεργάτης του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε στο protothema.gr ότι ο πρόεδρος του Συνασπισμού αποδέχεται το κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για διεξαγωγή πολιτικού ντιμπέιτ πριν τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 17 Ιουνίου.

Ο ίδιος παράγοντας συμπλήρωσε ότι ο κ. Τσίπρας είναι ανοιχτός σε πολιτικές συζητήσεις με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Τη διεξαγωγή της τηλεμαχίας, μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα πρότεινε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα.

Εν τω μεταξύ, την έκπληξή της για την τηλεοπτική αναμέτρηση των κυρίων Τσίπρα και Σαμαρά εξέφρασε η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Με έκπληξη ακούσαμε τον κ.Μιχελάκη να προτείνει τηλεοπτικό διάλογο μεταξύ του κ.Σαμαρά και του κ.Τσίπρα.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που προεκλογικά με διάφορα προσχήματα τίναξε στον αέρα το debate μεταξύ των αρχηγών .

Η ξαφνική στροφή 180 μοιρών της ΝΔ δείχνει πολλά πράγματα.

Και τότε και τώρα ήθελαν να αποφύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι το διάλογο μεταξύ του κ.Βενιζέλου και του κ.Σαμαρά.

Εμείς πιστεύουμε στο διάλογο και προτείνουμε τηλεοπτικές συζητήσεις μεταξύ των αρχηγών όλων των κομμάτων για όλα τα κρίσιμα θέματα», δήλωσε η κυρία Γεννηματά...
protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: