Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ποιοι οφείλουν να βγάλουν τις κουκούλες από τους συνεργάτες της τρόικας…



Ποιοι οφείλουν να βγάλουν τις κουκούλες από τους συνεργάτες της τρόικας…
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος υπήρξε υπουργός οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια των πιο πρόσφατων διαπραγματεύσεων με την τρόικα, προέβη σε μια σημαντική αποκάλυψη: Εργοδοτικές οργανώσεις, ενώ δημοσίως τασσόντουσαν υπέρ των διατήρησης των μισθών, παρασκηνιακά ζητούσαν από την τρόικα την περικοπή τους!


Ο ΣΕΒ, απάντησε μέσω κύκλων (!) λέγοντας ότι ο κ. Βενιζέλος προχώρησε στη μείωση των μισθών κατά 22% μόνος του και παρά την αντίθετη άποψη των κοινωνικών εταίρων.

Σίγουρα πρέπει να μάθουμε, αν αληθεύει αυτό που υποστηρίζει ο ΣΕΒ. Δεν θα μας το πει ο κ. Τόμσεν, θα μας το πουν οι κοινωνικοί εταίροι και οφείλει να πάρει θέση επ’ αυτού ο κ. Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ.

Ταυτοχρόνως, πρέπει να μάθουμε ποιοι ήταν αυτοί οι κουκουλοφόροι εργοδότες που κινήθηκαν στο παρασκήνιο για να δημιουργήσουν τον κοινωνικό Καιάδα που ζούμε σήμερα.

Ταυτοχρόνως να μάθουμε τον δίαυλο με τον οποίο επικοινώνησαν με την τρόικα. Αν ήταν κάποια γραφεία νομικών ή συμβούλων επιχειρήσεων, να μάθουμε τα ονόματά τους- φυσικά και την αμοιβή που εισέπραξαν γι αυτή την… κοινωνική τους προσφορά. Και μην πει κανείς «τη δουλειά τους έκαναν». Δεν υπάρχει τέτοιου είδους υπερασπιστική γραμμή για τους επαγγελματίες δολοφόνους. (Το newpost.gr είχε ήδη ενημερώσει από τον περασμένο Ιανουάριο ότι υπήρχαν τακτικοί επισκέπτες στη Γερμανική Πρεσβεία ανάμεσα στους οποίους πολιτικά πρόσωπα, κορυφαία στελέχη των ΜΜΕ αλλά και έλληνες επιχειρηματίες, σχετικό θέμα: Οι «κουκουλοφόροι» επισκέπτες της Γερμανικής Πρεσβείας και της τρόικας)

Εδώ που έχουμε βρεθεί, τα μισόλογα δεν έχουν θέση. Ο κ. Βενιζέλος οφείλει να κατονομάσει τους σύγχρονους κουκουλοφόρους, τους οποίους κατά δήλωση γνωρίζει-  και τα πολιτικά κόμματα να διορθώσουν ΟΛΑ ΜΑΖΙ την αδικία που αυτοί οι άθλιοι προκάλεσαν.

Όσο για τον κ. Τόμσεν, που δέχθηκε να παίξει αυτό το βρόμικο παιχνίδι, καλό είναι να τον στείλουμε πίσω στα αφεντικά του για να τον συνετίσουν, ή να τον τιμωρήσουν. Η περαιτέρω παραμονή του στη χώρα μας, θα πρέπει να τον οδηγήσει στη βάσανο να αποδείξει ότι η υιοθέτηση των αιτημάτων για περικοπές, δεν έγινε με το αζημίωτο…
ΘεΔΑ
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: