Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Γεωργιάδης: «Ο Καρατζαφέρης θα έπρεπε ήδη να έχει έρθει στην ΝΔ»



Γεωργιάδης: «Ο Καρατζαφέρης θα έπρεπε ήδη να έχει έρθει στην ΝΔ»
O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο «ΒΗΜΑ FM» απάντησε στις καταγγελίες Καρατζαφέρη περί χρηματισμού των Βουλευτών που έφυγαν από το ΛΑΟΣ, λέγοντας ότι «αισθάνομαι τρομερή θλίψη για την εικόνα του Προέδρου του ΛΑΟΣ τις τελευταίες μέρες. 



Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ήταν φίλος μου και αγαπημένο μου πρόσωπο, για πολλά χρόνια. Αισθάνομαι ότι αυτές τις μέρες γκρεμίζει όσα έχτισε, καταστρέφει, παντελώς, το πολιτικό του κεφάλαιο. Οι κόλακες που έχει γύρω του δεν τον αφήνουν να δει την πραγματικότητα. 

Αντιλαμβάνεσθε πόσο αστείο είναι να λέει κανείς στο ραδιόφωνο ότι η Αμερική και το Ισραήλ συμμάχησαν για να πάρουν από το ΛΑΟΣ τον κ. Βελόπουλο, τον κ. Ανατολάκη, τον κ. Γεωργιάδη και το κ. Βορίδη. Μόνο σαν ανέκδοτο ακούγεται. Ο κ. Καρατζαφέρης είναι εκτός πραγματικότητας, αυτά που είπε είναι αστεία, αλλά πολύ προσβλητικά». 

Ερωτηθείς για το αν θα προσφύγετε στη Δικαιοσύνη, απάντησε ότι «υπάρχουν στην πατρίδα μας θεσμικά όργανα, τα δικαστήρια, στα οποία αντιμετωπίζονται οι συκοφαντίες. 

Είναι βέβαιο ότι θα κληθούν τα στελέχη που έμειναν στο ΛΑΟΣ, ως μάρτυρες, να καταθέσουν στο δικαστήριο ποιοι τους πρότειναν και πόσα. Υπάρχουν νομικές διαδικασίες που θα κινηθούν. Όχι αυτεπάγγελτα, από τους θιγόμενους. Αν κατάλαβα καλά, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι έγινε απόπειρα χρηματισμού τους. Θα κληθούν, λοιπόν, αυτά τα στελέχη στο δικαστήριο, να μας πουν ποιοι τους πρότειναν και πόσα». 

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην οικονομική του κατάσταση τονίζοντας ότι ο κ. Καρατζαφέρης «ξέρει πολύ καλά ότι διάγω τη χειρότερη οικονομικά περίοδο της ζωής μου. Το ξέρει, γιατί εγώ όλα αυτά τα χρόνια εκτός από συνεργάτης του στο κόμμα είμαι και πελάτης του ΤΗΛΕΑΣΤΥ και πληρώνω δεκάδες χιλιάδες ευρώ το μήνα για την εκπομπή μου, την οποία δεν μπορώ να κάνω από τη μέρα που έφυγα από το ΛΑΟΣ, για λόγους λεπτότητας και την κάνει μόνος του ο αδερφός μου, με μεγάλη οικονομική ζημία για μένα. Για μένα η μετακίνηση αυτή είναι και μεγάλη οικονομική ζημία». 

Τόνισε ότι και ο ίδιος ο Καρατζαφέρης «θα έπρεπε να έχει έρθει, ήδη, στη Νέα Δημοκρατία, για τον εξής λόγο. Ξέρει και ο ίδιος ότι αυτή την εποχή, που είναι εποχή συσπείρωσης, που είναι εποχή να κρατήσουμε την Ελλάδα στην Ευρώπη, που είναι εποχή για να μην κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ κι έχουμε άλλα 2 εκατομμύρια μετανάστες στην Ελλάδα, αυτή την εποχή, πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί μια μάχη. Ο κ. Καρατζαφέρης είναι αρκετά ευφυής για να το αντιλαμβάνεται αυτό».http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: