Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Απλά ένας "εξαιρετικός επιστήμων" ο Παπαδήμος κατά τον Βενιζέλο




Συνεχίζει να απαξιώνει την προσφορά του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος δήλωσε χθες στο Tvxs.gr:

Ο κ. Παπαδήμος ως άνθρωπος είναι ένας εξαιρετικός επιστήμων, αλλά η κυβέρνησή του δεν λειτούργησε, την υπονόμευσε η Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, μετά την αποχώρησή μου απο την θέση του αντιπροέδρου και του υπουργού Οικονομικών, επιτάθηκε η...


...αντιπαραγωγική συμπεριφορά της Νέας Δημοκρατίας. Το εντυπωσιακό είναι ότι εμένα μου έδωσε η Νέα Δημοκρατία ψήφο εμπιστοσύνης, γιατί ήθελε να κάνω τη δουλειά αυτή, να φέρω τη χώρα στο μειωμένο χρέος, στο PSI, στη νέα δημοσιονομική αυτή περίοδο. Ας μην το θεωρεί επίτευγμά του ο κ. Σαμαράς αυτό. 

Σχόλιο Παραπολιτικής: Δεν έχω πια καμιά αμφιβολία για το ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος μας θεωρεί ηλίθιους. Και κατηγορεί τον Παπαδήμο για "την κυβέρνηση του" κι αμέσως μετά καμαρώνει προσωπικά για το PSI στην ολοκλήρωση του οποίου διαδραμάτισε ρόλο διακοσμητικό.

Μένει να δούμε με ποιο τρόπο θα εξασφαλίσει ο Βενιζέλος τη μη υπονόμευση της νέας κυβέρνησης συνεργασίας από τη Νέα Δημοκρατία, αφού το πρόβλημα της προηγούμενης ήταν ο...Παπαδήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: